
תכנון בקרות לתהליך ובניית תהליכים יציבים
רקע:
כל
מוצר בתעשיית המזון מיוצר ע"פ תזרים תהליך, הכולל את כלל הפעולות המבוצעות
משלב חומרי הגלם ועד להפצתו.
בחינת התהליך בהיבט מיקרוביאלי וקביעת הבקרות ההכרחיות קריטי כדי
לוודא שהתהליך יציב ובסופו מתקבל מוצר בטוח לשימוש.
תכולת השירות:
1. מעבר
על תהליכי היצור לפי התרשימים הקיימים או יצירתם במידת הנדרש
2. אימות
התהליכים ברצפת הייצור (תהליכי היצור וסביבת היצור)
3. הפקת
דוח פערים והמלצות
למידע נוסף ניתן לפנות לרעות שרון במייל sreut@2sher.co.il או בנייד 0525209611