צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

כלל השירותים

סוג: קורס
משך: 7 עד 12 שעות
קהל יעד: כלל העובדים
תמצית: סדרת מפגשים קצרים בקבוצות קטנות להטמעת שינוי התנהגותי בקרב עובדים
קרא עוד
סוג: הרצאה
משך: שעה עד ארבע שעות
קהל יעד: לשילוב במסגרת יום עיון או סדנא פנים ארגונית, כהרצאת אורח
תמצית: הרצאה משכנעת מאד הנוגעת במהות מניעת אירועי בטיחות מזון, באמצעות הצגת מודל "בסיס הפירמידה"
הערה: ניתן להתאים לכל רובד בארגון. מתאים גם לקהלים גדוליםקרא עוד
סוג: הרצאה
משך: שעה
קהל יעד: לשילוב במסגרת יום עיון או סדנא פנים ארגונית, כהרצאת אורח
תמצית: מצגת מולטי מדיה מלהיבה המחברת בין תורות איכות קלאסיות ליישום מעשי בארגון
הערות: ניתן להתאים לכל רובד בארגון. מתאים גם לקהלים גדוליםקרא עוד
סוג: הרצאה
משך: שעה
קהל יעד: לשילוב במסגרת יום עיון או סדנא פנים ארגונית, כהרצאת אורח
תמצית: הצגה כללית של התקן, התפתחותו,המבנה שלו, העקרונות שלו והדרך להתעדה
הערה: מתאים גם לקהלים גדוליםקרא עוד
סוג: סדנא
משך: 4 שעות
קהל יעד: עובדים בארגונים המותעדים ל- ISO 9001 או שנמצאים בשלבי התעדה
תמצית: סדנא הכוללת הרצאה פרונטאלית משולבת בעבודה בקבוצות המדגישה את התרומה של ISO 9001 להצלחת הארגון
הערות: מוגבל ל- 20 משתתפיםקרא עוד
סוג: הרצאה
משך: שעה
קהל יעד: אנשים המעורבים בשרשרת אספקת המזון
תמצית: מה זאת אלרגיה? אילו חומרים יכולים לגרום לאלרגיה במזון? כיצד תעשיית המזון צריכה להתמודד עם התופעה?
הערה: ניתן להתאים לכל רובד בארגון. מתאים גם לקהלים גדוליםקרא עוד
סוג: סדנא
משך: 4 שעות
קהל יעד: אנשים המשתתפים בתחקור אירועי איכות
תמצית: סדנא על ניהול תחקירים, כולל תרגול ניהול תחקיר הערות: מוגבל ל- 20 משתתפים
הערות: מוגבל ל- 20 משתתפיםקרא עוד
סוג: הרצאה
משך: 3 שעות
קהל יעד: אנשים המעורבים בשרשרת אספקת המזון, תברואנים, מדבירים
תמצית: היכרות עם אסטרטגית ה- IPM למניעה וניטור מזיקים ושימוש ממוקד באמצעי הדברהקרא עוד
סוג: יום עיון
משך: 8 שעות
קהל יעד: גופים ואנשים שנמצאים בשלבים ראשונים של הטמעת התקן
תמצית: האבולוציה של הבטחת איכות מודרנית, היכרות עם שמונה העקרונות הניהוליים העומדים בבסיס התקן ויישומם הלכה למעשה בארגון
הערות: מוגבל ל- 40 משתתפיםקרא עוד
סוג: הרצאה
משך: 3 שעות
קהל יעד: עובדים בתעשיית המזון וההסעדה
תמצית: היכרות עם מזיקי המזון העיקריים: ציפורים, מכרסמים וחרקים. הביולוגיה שלהם, הנזקים להם הם גורמים, דרכי מניעה ודרכי זיהוי וניטורקרא עוד
סוג: סדנא
משך: 4 שעות
קהל יעד: מנהלי רכש, קניינים ומובילי איכות
תמצית: היכרות מעמיקה עם סעיף 7.4 של תקן ISO 9001. בחירה והערכה של ספקים, מפרטי רכש וביקורת קבלה. עריכת מבדק צד ב'קרא עוד
סוג: סדנא
משך: 4 שעות
קהל יעד: עובדים הבאים המגע עם מזון ואריזות מזון
תמצית: מיומנויות בסיסיות לטיפול במזון- הגיינה אישית, סביבת העבודה, מניעת זיהום צולב, שמירה על טמפרטורה
הערה: גרסה מותאמת לאופי הארגון, לסוגי המוצרים ולתחום הפעילות. מוגבל ל- 25 משתתפיםקרא עוד
סוג: סדנא
משך: 4 שעות
קהל יעד: מנהלי מו"פ ומובילי איכות
תמצית: היכרות מעמיקה עם סעיף 7.3 של תקן ISO 9001. ביצוע סקר דרישות, תיעוד פעולות פיתוח והעברה מפיתוח לייצורקרא עוד
סוג: סדנא
משך: 4 שעות
קהל יעד: עובדים בארגונים המעוניינים להקים מערכת לניהול בטיחות מזון מאושרת, ISO 22000
תמצית: הצגה כללית של התקן, היכרות עם סעיפיו תוך דגש על מיקומו ותפקידו של העובד להצלחת ההטמעה.
הערה: מוגבל ל- 30 משתתפיםקרא עוד
סוג: סדנת מנהלים
משך: 16 שעות
קהל יעד: צוותי ניהול של ארגונים המעוניינים לשפר את הכלים הניהוליים בתחום האיכות ולהשיג רמה יותר גבוהה של מחויבות ומעורבות עובדים
תמצית: סדנא בת יומיים הכוללת תרגולים והרצאות שיתנו להנהלה כלים להנהיג את תהליכי השיפור המתמיד בארגון, כולל אסטרטגיות לקידום המעורבות והמחויבות של העובדים
הערה: מתאים לצוותים של 15 מנהלים/ות לכל היותרקרא עוד
סוג: קורס
משך: 40 שעות
קהל יעד: עובדים בדרגות ניהול ביניים המיועדים להוות את נושאי הלפיד בתחום האיכות בארגון
תמצית: היכרות מעמיקה עם ISO 9001 עם דגש על מדידה, ניתוח ושיפור. המסיימים יהיו כשירים להוביל תהליכי איכות בארגון, לסייע בניתוחים סטטיסטיים ולתכנן מהלכי שיפור תהליכים
הערה: חמישה מפגשים של 8 שעות או עשרה מפגשים של ארבע שעות. כולל בחינת גמר.קרא עוד
סוג: יום עיון
משך: 8 שעות
קהל יעד: גופים ואנשים שנמצאים בשלבים ראשונים של הטמעת התקן
תמצית: היכרות עם דרישות התקן, תרגול ניתוח גורמי סיכון
הערה: מוגבל ל- 40 משתתפיםקרא עוד
סוג: קורס
משך: 40 שעות
קהל יעד: עובדים בדרגות ניהול ביניים המיועדים להוות את נושאי הלפיד בתחום האיכות בארגון
תמצית: היכרות מעמיקה עם ISO 9001 עם דגש על מדידה, ניתוח ושיפור. המסיימים יהיו כשירים להוביל תהליכי איכות בארגון, לסייע בניתוחים סטטיסטיים ולתכנן מהלכי שיפור תהליכים
הערה: חמישה מפגשים של 8 שעות או עשרה מפגשים של ארבע שעות. כולל בחינת גמר.קרא עוד
סוג: קורס
משך: 80 שעות
קהל יעד: אנשים המיועדים להוביל את תחום האיכות בארגונים עם ISO 9001 או בארגונים בתהליכי התעדה.
תמצית: תורות ניהול איכות מודרניות, כלים מתקדמים בניהול איכות, סטטיסטיקה, היכרות מעמיקה עם תקן ISO 9001, עריכת מבדקים פנימיים. המסיימים יהיו מוכשרים לשמש כמנהלי ה"א או כמתאמי איכות בארגונים.
הערה: עשרים מפגשים של ארבע שעות.
נדרשת עמידה במבחן גמר והגשת עבודת גמר. המסיימים בהצלחה יקבלו גם תעודת עורך מבדקים פנימייםקרא עוד
סוג: קורס
משך: 40 שעות
קהל יעד: מנהלי ביניים וראשי צוותים בארגונים המעורבים בשרשרת אספקת המזון, המיועדים להיות נושאי לפיד בתחום בטיחות המזון
תמצית: היכרות עם תקן ISO 22000, היכרות עם גורמי סיכון בבטיחות מזון ואמצעי בקרה, כלים להובלת תהליכי שיפור בארגוןקרא עוד
  1. לעמוד הבא
עבור לתוכן העמוד