צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    מרץ 2020
    31/03/2020וובינר - היגיינת עובדים
    הרצאה מקוונת בת שעה וחצי
    הנסיבות הייחודיות אליהן נקלע המין האנושי בימים אלה מחייבות התגוננות וזהירות ובמקביל אנחנו נדרשים להתאים את פעילותנו למצב הזמני. מכיוון שהדרכה מסורתית מחייבת מפגשים בכיתה שלא מתאפשרים כרגע, החלטנו לתגבר את היצע מוצרי ההדרכה שלנו ולאפשר למידה מתמשכת באמצעות הרצאות רשת (webinars)
    אפריל 2020
    2/04/2020וובינר - Behavioral Based Food Safety - BBFS
    הרצאה מקוונת בת שעה וחצי
    הנסיבות הייחודיות אליהן נקלע המין האנושי בימים אלה מחייבות התגוננות וזהירות ובמקביל אנחנו נדרשים להתאים את פעילותנו למצב הזמני. מכיוון שהדרכה מסורתית מחייבת מפגשים בכיתה שלא מתאפשרים כרגע, החלטנו לתגבר את היצע מוצרי ההדרכה שלנו ולאפשר למידה מתמשכת באמצעות הרצאות רשת (webinars)
    מאי 2020
    3/05/2020קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות, איכות סביבה ובטיחות עובדים
    משך הקורס: 4 ימים - 4 ימים: 3,6,10,11/5/2020 במלון לאונרדו רחובות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס מוכר על ידי משרד העבודה ויעניק לממוני בטיחות ימי כשירות.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    4/05/2020קורס PCQI משולב עם ראשי צוות בטיחות מזון
    על פי חוק המזון האמריקאי, כל ארגון המייצר מזון עבור ארה"ב חייב למנות אדם שירכז את תכנית בטיחות המזון של המפעל. אדם זה הוא ה-PCQI. על פי דרישות תקן ISO 22000/FSSC 22000, לצוות בטיחות מזון ימונה אדם אשר יארגן וינהל את עבודת הצוות, אדם זה הוא ראש צוות בטיחות המזון.
    26/05/2020יום עיון BRCGS אריזות
    השתלמות להיכרות עם התקן הבינ"ל: BRCGS PACKAGING MATERIALS -עדכון מהדורה.
    26.5.2020 מלון לאונרדו בוטיק רחובות 8:30-16:30
    יוני 2020
    15/06/2020פתוגנים במזון
    אורך הקורס: שלושה ימים
    חברת שר שמחה להודיע על קורס יחיד מסוגו בארץ בו מקבלי החלטות בתחום בטיחות המזון יכולים לקבל תמונה רחבה ומקיפה של הפתוגנים המאיימים על התעשייה וכלים להתמודדות.
    מומלץ שבכל צוות בטיחות מזון (HACCP) ישולב בוגר של קורס זה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, בסמוך לתחנת הרכבת
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    יולי 2020
    13/07/2020קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 13/7 ,14/7 ,16/7
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק, רחובות
    אוקטובר 2020
    18/10/2020קורס הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון
    משך הקורס: 3 ימים - 18,19,20/10/2020
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    נובמבר 2020
    17/11/2020קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים, 17-18/11/2020
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    עבור לתוכן העמוד