צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    פברואר 2018
    14/02/2018השתלמות - היכרות עם דרישות התקן ISO 9001 - עדכון מהדורה למהדורה 2015
    08:30 עד 16:30
    מיקום כפר המכביה
    21/02/2018קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים 21/2 ו- 28/2
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    27/02/2018דע את האויב - גורמי סיכון בטיחות מזון למתקדמים
    משך הקורס 4 ימים: 27/2, 6/3, 12/3, 20/3
    קורס מתקדם ומקיף המיועד למקבלי החלטות בבטיחות מזון
    מומלץ שבכל צוות בטיחות מזון (HACCP) ישולב לפחות בוגר קורס אחד
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    מרץ 2018
    18/03/2018קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 18/3 ,21/3 ,22/3
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    מאי 2018
    13/05/2018קורס הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון
    משך הקורס: 3 ימים - 13/5, 14/5, 17/5
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    28/05/2018קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות סביבה ובטיחות עובדים
    משך הקורס: 3 ימים - 28, 29 ו- 31 במאי
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס מוכר על ידי האגף לפיקוח על העבודה, משרד הכלכלה, ויעניק לממוני בטיחות שלושה ימי כשירות.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    אוקטובר 2018
    7/10/2018קורס הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון
    משך הקורס: 3 ימים - 7/10, 8/10, 11/10
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    נובמבר 2018
    12/11/2018קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים 12/11 ו- 14/11
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    18/11/2018קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 18/11 ,19/11 ,22/11
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק, רחובות
    עבור לתוכן העמוד