צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    אפריל 2021
    19/04/2021קורס מקוון לעורכי מבדקים פנימיים למערכות ניהול איכות סביבה ובטיחות תעסוקתית ISO 14001, ISO 45001
    משך הקורס 3 ימים בתאריכים 19,21,26/4/2021
    הקורס מקנה 3 ימי כשירות לממוני בטיחות - שניים מאשכול 12 ואחד מאשכול 5
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס יערך באופן מקוון
    מיקום קורס מקוון (פלטפורמת ZOOM)
    20/04/2021בטיחות מזון ברכש - Supply Chain Preventive Control - חצי יום עיון מקוון
    לאור הביקוש מועד נוסף - חצי יום עיון מקוון 9:00-13:00
    ב-2008 התרחש בארה"ב אירוע הריקול הגדול בהיסטוריה. מאות חברות הורידו מהמדפים אלפי מוצרים, בעקבות התפרצות של סלמונלוזיס שגבתה את חייהם של 9 קורבנות וגרמה לאשפוזם של מאות. המקור היה ספק אחד קטן. המקרה היה "צלצול השכמה" ושינה את האופן בו תעשיית המזון מתייחסת לניהול רכש.
    22/04/2021יום עיון מקוון בנושא צמצום חשיפה משפטית ע"י הערכת עמידה בדרישות חוק בבטיחות (מבדקי אכיפה)
    22.4.2021 | ZOOM | 9:00-13:00 שר יעוץ והדרכה ועו"ד איל פלטק מזמינים אתכם ליום העיון שמטרתו לאפשר למנהלים בארגון ולממוני בטיחות להבין טוב יותר את אחריותם המשפטית לבטיחות ולתת כלים לצמצום החשיפה המשפטית, ע"י יישום תכנית אכיפה בארגון. יום העיון מקוון, ללא תשלום, אך מצריך הרשמה מראש.
    מיקום יום עיון מקוון, פלטפורמת ZOOM
    מאי 2021
    2/05/2021סדנת תחקיר אירוע סביבה ובטיחות
    אומנם לא בוכים על חלב שנשפך, אבל כן בוכים מחומ"ס שנשפך.
    סדנה זו מספקת כלים פרקטיים להפקת לקחים בעקבות תקריות/אירועים על מנת למנוע הישנות וללמוד להמשך.
    סדנה זו מוכרת כיום כשירות אחד לממוני בטיחות ע"י מנהל הבריאות והבטיחות התעסוקתית. אשכול 5, קוד נושא 5.2
    מיקום מקוון (פלטפורמת זום)
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    3/05/2021קורס מקוון PCQI לפי דרישות ה-FDA
    על פי חוק המזון האמריקאי, כל ארגון המייצר מזון עבור ארה"ב חייב למנות אדם שירכז את תכנית בטיחות המזון של המפעל. אדם זה הוא ה-PCQI. בלעדי בישראל בשפה העברית קורס הסמכה ל-PCQI.
    10/05/2021קורס מקוון לעורכי מבדקים פנימיים למערכות ניהול איכות במעבדות רפואיות
    משך הקורס 3 ימים בתאריכים 10,11,13/5
    הקורס מוכר ע"י האיגוד הישראלי לאיכות. למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס יערך באופן מקוון
    מיקום קורס מקוון (פלטפורמת ZOOM)
    12/05/2021סדרת וובינרים מחלות שמועברות במזון - סלמונלה
    סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המחלות המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות.

    הרצאת חודש מאי: סלמונלה
    מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM)
    18/05/2021השתלמות להיכרות עם התקן הבינ"ל FSSC 22000 גירסה 5.1 (מועד נוסף)
    מיקום שני חצאי יום עיון מקוונים (פלטפורמת זום)
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    26/05/2021סדרת וובינרים סיכונים כימיים במזון - רעלני עובש (מיקוטוקסינים)
    סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום המזון לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המזהמים הכימיים המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות.

    הרצאת חודש מאי: רעלני עובש (מיקוטוקסינים) | 26.5 | 10:00-11:00
    מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM)
    יוני 2021
    10/06/2021סדרת וובינרים מחלות שמועברות במזון - נורו-וירוס
    סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המחלות המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות.

    הרצאת חודש יוני: נורו-וירוס
    מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM)
    1. לעמוד הבא
    עבור לתוכן העמוד