צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    ספטמבר 2021
    30/09/2021סדרת וובינרים סיכונים כימיים במזון - אקרילאמיד
    סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום המזון לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המזהמים הכימיים המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות.

    הרצאת חודש ספטמבר: אקרילאמיד | 30.9 | 10:00-11:00
    מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM)
    אוקטובר 2021
    4/10/2021קורס מקוון PCQI משולב עם ראשי צוות בטיחות מזון
    על פי חוק המזון האמריקאי, כל ארגון המייצר מזון עבור ארה"ב חייב למנות אדם שירכז את תכנית בטיחות המזון של המפעל. אדם זה הוא ה-PCQI. על פי דרישות תקן ISO 22000/FSSC 22000, לצוות בטיחות מזון ימונה אדם אשר יארגן וינהל את עבודת הצוות, אדם זה הוא ראש צוות בטיחות המזון.
    5/10/2021קורס מנהלי איכות סביבה בתעשייה
    הקורס יערך במרכז וויץ , הפקולטה לחקלאות רחובות ויכלול 10 מפגשים אחת לשבוע החל מה - 5.10.2021 בין השעות 9:00-13:00
    ניהול תחום איכות הסביבה בארגונים מחייב ידע, הכרת מערכות וכלים במגוון נושאים. חברת שר יעוץ והדרכה מציעה קורס המיועד למנהלי איכות סביבה בתעשייה שהשכלתם מתחום שונה
    מיקום מרכז וויץ, הפקולטה לחקלאות רחובות
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    12/10/2021סדרת וובינרים מחלות שמועברות במזון - טפילים חד תאיים
    סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המחלות המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות.

    הרצאת חודש אוקטובר: טפילים חד תאיים
    מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM)
    18/10/2021תחקיר אירוע - סדנת הפקת לקחים מקוונת
    18/10/21 | 9:00-13:00 | ZOOM
    אומנם לא בוכים על חלב שנשפך, אבל זה לא אומר שלא צריך לנסות מנוע את האירוע הבא.
    סדנה זו מספקת כלים פרקטיים להפקת לקחים בעקבות תקריות/אירועים על מנת למנוע הישנות וללמוד להמשך.
    מיקום מקוון (פלטפורמת זום)
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    19/10/2021קורס עקרונות סימון מזון ישראל - סימן שאתה זהיר
    המידע המופיע על גבי אריזות המזון הינו מידע מחייב והוא מהווה את תעודת הזהות של המוצר. ליקויי בסימון המזון עלול להטעות את הצרכנים ולהוות קרקע פוריה לתביעות יצוגיות ופגיעה בשמו של המותג. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל, כמו גם לאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מינדספייס, מתחם הבורסה ברמת גן, סמוך לתחנת רכבת ארלוזורוב ת"א
    20/10/2021יום עיון תיקוף (ולידציה) שיטות מעבדה
    20.10.21 | משרדי שר יעוץ והדרכה בזלת 12 צור יגאל
    אבן היסוד של תנאי מעבדה נאותים (GLP) היא הוכחת תקפות שיטות הבדיקה והבחינה. ביצוע ולידציה אפקטיבית כלול בדרישות תקן ISO/IEC 17025 ותקנים נוספים. יום עיון זה מיועד להקנות כלים לביצוע תהליכי תיקוף במעבדות.
    מיקום משרדי שר יעוץ והדרכה, בזלת 12 צור יגאל
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    נובמבר 2021
    15/11/2021סדרת וובינרים מחלות שמועברות במזון - תולעים
    סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המחלות המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות.

    הרצאת חודש נובמבר: תולעים
    מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM)
    16/11/2021קורס מקוון עורכי מבדקים פנימיים לתקן ISO/IEC 17025 לניהול איכות במעבדות
    משך הקורס שלושה ימים בתאריכים 16,18,21/11/2021
    הקורס מוכר ע"י האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס יערך באופן מקוון
    מיקום למידה מקוונת (בפלטפורמת Zoom)
    23/11/2021סדרת וובינרים סיכונים כימיים במזון - היסטמין
    סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום המזון לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המזהמים הכימיים המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות.

    הרצאת חודש נובמבר: היסטמין | 23.11 | 10:00-11:00
    מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM)
    1. לעמוד הבא
    עבור לתוכן העמוד