צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    מאי 2018
    24/05/2018קורס עקרונות סימון מזון ישראל - סימן שאתה זהיר
    המידע המופיע על גבי אריזות המזון הינו מידע מחייב והוא מהווה את תעודת הזהות של המוצר. ליקויי בסימון המזון עלול להטעות את הצרכנים ולהוות קרקע פוריה לתביעות יצוגיות ופגיעה בשמו של המותג. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל, כמו גם לאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    28/05/2018קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות סביבה ובטיחות עובדים
    משך הקורס: 3 ימים - 28, 29 ו- 31 במאי
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס מוכר על ידי האגף לפיקוח על העבודה, משרד הכלכלה, ויעניק לממוני בטיחות שלושה ימי כשירות.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    יוני 2018
    5/06/2018היכרות עם דרישות התקן ISO 45001 – מערכת לניהול בריאות ובטיחות תעסוקתית
    השתלמות זו מעניקה למשתתפים היכרות עם הדרישות החדשות הנובעות מפרסום תקן ISO 45001, המחליף את ת"י OHSAS 18001. המעבר לתקן החדש ייערך עד מרץ 2021.
    יום העיון מוכר על ידי משרד העבודה והרווחה והשירותים החברתיים כהשתלמות עבור הממוניים על הבטיחות. ותזכה אותם ביום כשירות אחד.
    מיקום כפר המכביה
    10/06/2018קורס הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון
    משך הקורס: 3 ימים - 10/6, 12/6, 14/6
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    24/06/2018מכניסים את ה-WOW לשיעור
    השתלמות במיומנויות הדרכה, שיתוף פעולה ייחודי בין שני ענקי ההדרכה ד"ר דיויד רוזנבלט וחנן מלין
    יולי 2018
    1/07/2018הסתכל בקנקן - קורס יסודות האריזה
    אומרים אל תסתכל בקנקן, אבל כשמדובר בעולם האריזות, לעתים העטיפה חשובה לא פחות מהתוכן. חברת שר יעוץ והדרכה בשיתוף עם Stage Packaging מזמינה אתכם להשתתף בקורס יסודות האריזה.
    מטרת הקורס הינה להקנות כלים מקצועיים למעורבים בתהליך קבלת ההחלטות בתכנון והפקת האריזות.
    אוקטובר 2018
    8/10/2018דע את האויב - גורמי סיכון בטיחות מזון למתקדמים
    משך הקורס 4 ימים: 8/10, 15/10, 22/10, 29/10
    קורס מתקדם ומקיף המיועד למקבלי החלטות בבטיחות מזון
    מומלץ שבכל צוות בטיחות מזון (HACCP) ישולב לפחות בוגר קורס אחד
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    נובמבר 2018
    12/11/2018קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים 12/11 ו- 14/11
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    18/11/2018קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 18/11 ,19/11 ,22/11
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק, רחובות
    25/11/2018קורס הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון
    משך הקורס: 3 ימים - 25/11, 26/11, 28/11
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    עבור לתוכן העמוד