צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

הקמת תוכנית ניטור פתוגנים סביבתיים

רקע:

זיהומים במוצרי מזון עלולים להוביל לנזקים רבים עבור יצרניות המזון והצרכנים. נזקים אלו עלולים להתבטא בפגיעה בבריאות הצרכן, צורך בהחזרה יזומה, פגיעה במונטין החברה ואף עלויות כספיות גבוהות.

 

על מנת לנסות ולהקטין הסיכון לזיהומים מיקרוביאלים במוצרים, פיתחה חברת שר יעוץ והדרכה שירות של בניית תוכנית ניטור סביבתי, בהתאם למיפוי תהליכי העבודה ותזרים המפעל.

מטרת התוכנית לאפשר זיהוי מקורות פוטנציאלים לזיהומים מיקרוביאלים שמקורם בסביבת העבודה ולהגדיר את המענה הנדרש בכדי לשמור על תנאי היגיינה וסניטציה נאותים.

בנוסף תוכנית הניטור הסביבתי נותנת מענה לדרישות תקני בטיחות מזון, כגון: FSSC 22000 ו-BRC (עבור ארגונים המוסמכים לתקנים אלו).

 

הערה- השירות מתאים גם ליצרני מזון שאינם מוסמכים בתקני בטיחות מזון.

 

תכולת השירות:

 

מיפוי כלל האזורים במפעל - ייצור, מבואות כניסה, תנועת עובדים, פינוי פסולת, ניקוזים, תזרימים, ציוד, חצרים, סניטציה, הדברה ועוד

  • הגדרת רמות היגיינה בכל אזור במפעל (ZONING)
  • הכנת תכנית ניטור פתוגנים בסביבת העבודה
  • הצגת התוכנית להנהלת החברה
  • הטמעת התוכנית וביצוע הדרכות
למידע נוסף ניתן לפנות לשחר במייל shachar@2sher.co.il
עבור לתוכן העמוד