צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

ניהול משברים בתעשיית המזון

ניהול משברים בתעשיית המזון (הגדל)
ניהול משברים בתעשיית המזון

מצב משבר זהו מצב שאנו מקווים לא להתמודד איתו. עם זאת, משברים אכן מתרחשים וזה יכול לקרות גם בארגון שלך.

משבר כזה יכול להוביל להפסדים כספיים, תשומת לב תקשורתית שלילית, ביקורות מקוונות לא חיוביות, סגירה זמנית, פעולות משפטיות ועוד. אפילו תקריות קלות יכולות למשוך תשומת לב ציבורית ולהשפיע על תפיסת הצרכנים. למרות שנכתב נוהל ריקול, משבר עלול להוביל להשפעה שלילית נוספת כאשר הנוהל אינו מאומן, מתוחזק ונבדק בפועל.

כל חברה כיום צריכה להיות לנהל אסטרטגיה שתכין אותה למקרים כאלה.

חברות רבות מכירות את התקנות ופועלות על פי הנהלים אבל האם זה באמת מכין אותן למשבר?

ניהול משבר בצורה טובה הוא היכולת לפעול בצורה מהירה ומדויקת, להבטיח ששני הצדדים יטופלו תוך מזעור הנזקים לחברה ולפגיעה במוניטין, הסרת הסיבה העיקרית למשבר וחזרה מהירה לשגרה.

על מנת להשיג תהליך כזה דרושה הכנה, תיאום טוב של כל הצוות ותוכנית ניהול משברים שנבדקה בצורה יסודית.

פה אנחנו נכנסים!

שר יעוץ והדרכה יכולה לסייע בעיצוב או שיפור תוכנית ניהול המשברים שלך למוכנות מיטבית בטיפול במשברים פוטנציאליים.

זה כולל:

-          פיתוח תוכנית לניהול משברים

-          הדרכה וניהול צוות

-          ניתוח סיבת השורש

-          הערכה ולמידה

היערכות היא המפתח וניתוח מדוקדק של כל מצבי המשבר הפוטנציאליים חיוני. היועצים שלנו עובדים בשיתוף פעולה באתר כדי לעזור לאתר את המקור לתקריות פוטנציאליות בעוד שמדובר במחלות הנישאות במזון, בזיהום, בסיכוני מוניטין, בהונאת מזון או בהגנה על מזון.

בנינו כלים מקיפים שיעזרו לך להכין את הצוות שלך להגיב בצורה המתאימה ביותר:

-          הערכת מוכנות להערכת ההליך והתיעוד שלך

-          הדרכה של הצוות שלך כיצד לזהות ולטפל במצב משבר

-          תרחיש סימולציית משבר שנבנה איתך כדי להלחיץ ולהעריך את הארגון שלך
עבור לתוכן העמוד