ניתוח ופרשנות לתוצאות מעבדה
רקע:
בדיקות מעבדה משמשות ככלי למגוון רחב של פעולות' מעבר לעמידה בדרישות
הרגולטוריות. שימוש מושכל בתוצאות מעבדה עשוי לאפשר:
- איתור ומניעה של בעיות איכות במוצרי מזון ובתהליך היצור שלהם
- הבנה של מקור תופעה לא רצויה או זיהום במוצר מזון
- כלי לקבלת החלטות לגבי שינוי הרכב המוצר, כך שיהיה עמיד יותר לזיהום מיקרוביאלי
- שינוי פורטפוליו הבדיקות
תכולת שירות:
- הבנת תהליכי היצור משלב חומרי הגלם ועד המוצר הסופי
- ביצוע בדיקות מעבדה על פי המלצה
- ניתוח התוצאות
- גיבוש המלצות לשינויים
למידע נוסף ניתן לפנות לרעות שרון במייל sreut@2sher.co.il או בנייד 0525209611