מיקרוביולוגיה לפודטק
רקע:
חברות פודטק בשלבי חייהן השונים נתקלות באתגרים מיוחדים מעצם היותן
חלוצות בתחומן. כמו כן הן נדרשות להוכיח לרגולטור את בטיחות המוצרים והתהליכים
החדשים כדי לאפשר את שיווק המוצרים ביעדים שונים בעולם.
חברות חדשניות נדרשות לפתרונות חדשניים ויצירתיים גם בתחום המיקרוביולוגיה,
כאלו שיבטיחו ייצר מוצר בטיחותי מבלי לפגוע באיכותו.
תהליכים ומוצרים מסוג זה מומלץ שילוו במומחי מיקרוביולוגיה שיסיעו בתהליך זיהוי הסיכונים המיקרוביאליים (במסגרת מחקר ה- HACCP) ויעזרו במציאת בקרות אפקטיביות ופתרונות חדשניים שיקדמו את הוכחת בטיחות התהליך.
תכולת השירות:
בחינת התהליך ואופי המוצר והמלצות ומתן חוות דעת בהתאם/
למידע נוסף ניתן לפנות לרעות שרון במייל sreut@2sher.co.il או בנייד 0525209611