מציאת פתרונות לאתגרים מיקרוביאליים
רקע:
מקורן של בעיות איכות ובטיחות מזון לעיתים קרובות נובע מזיהומים מיקרוביאלים. פעמים רבות נתקלים בבעיה במוצר שמקורה לא מובן, או לחילופין ניתן לזהות את המקור, אך דרך הפתרון לא טריוויאלית. במקרים אלו כדאי להיעזר בידע של מומחה במיקרוביולוגיה על מנת למצוא את שורש הבעיה, לאתר את הפתרון, לקצר את משך הזמן הדרוש לחזרה לשגרת ייצור להקטין את עלויות אי האיכות.
תכולת השירות:
- בחינת הגורמים
השונים המשפיעים על מכלול מערכת היצור של המוצר (חומרי הגלם, סביבת העבודה, תהליך
ועוד). הבחינה עשויה לכלול סיור בשטח, ניתוח נתוני בדיקות מיקרוביאליות שבוצעו
בעבר, השלמת מידע באמצעות בדיקות מעבדה נדרשות, ניתוח הבקרות הקיימות ועוד
- מיקוד בגורמים
המשמעותיים שעלולים להוביל לבעיה והצעת פתרונות
- בדיקת אפקטיביות הפתרונות שהוצעו
למידע נוסף ניתן לפנות לרעות שרון במייל sreut@2sher.co.il או בנייד 0525209611