עורכי מבדקי בטיחות מזון פנימיים
סוג: קורס - מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
משך: 24 שעות
קהל יעד: עובדים המעוניינים לקבל הכשרה לביצוע מבדקים פנימיים בתחום בטיחות מזון בארגונים
תמצית: היכרות עם דרישות ISO 22000, מיומנות ביצוע מבדקים, תרגול ביצוע מבדקים בפועל
הערה: יש אפשרות לשלושה ימים רצופים עם לינה וארוחות, כולל תרגול בשעות הערב. כולל בחינת גמר
משך: 24 שעות
קהל יעד: עובדים המעוניינים לקבל הכשרה לביצוע מבדקים פנימיים בתחום בטיחות מזון בארגונים
תמצית: היכרות עם דרישות ISO 22000, מיומנות ביצוע מבדקים, תרגול ביצוע מבדקים בפועל
הערה: יש אפשרות לשלושה ימים רצופים עם לינה וארוחות, כולל תרגול בשעות הערב. כולל בחינת גמר