צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

יבוא מזון

הגדל
רקע:

"חוק ההגנה על בריאות הציבור (מזון) התשע"ו 2015" ושינוי נוהל יבוא מזון של משרד הבריאות מטיל אחריות רבה על היבואנים. בחינת תיק היבוא על שלל הצהרות היצרנים, בחינת התאמת המוצר וסימונו לדרישות החוק בארץ, צריכה להתבצע על ידי היבואנים ובאי כוחם. כמו כן יש לקחת בחשבון כי עמידת המוצר בדרישות ארץ היצור, אינה מעידה בהכרח על עמידה בדרישות הרגולטור בישראל.

שירות המזון הארצי מסווג את המזון המיובא לארץ לפי "מזון רגיש" ו"מזון רגיל". תהליך היבוא שונה עבור מוצרי מזון המוגדרים ע"י משרד הבריאות כרגישים לעומת יבוא של מזון רגיל.

לחברת שר יעוץ והדרכה צוות ותיק ומנוסה בתחום הרגולציה במזון. אשר בקיא בדרישות החוק ומיומן בבחינת תיקי יבוא וסימון אריזות.

תכולת השירות:

אישורי יבוא -
  • ריכוז המסמכים הנדרשים וסקירת התאמתם לדרישות
  • הכנת תיק יבוא מזון בהתאם לסוגו (מזון רגיל או מזון רגיש) ע"פ הגדרות משרד הבריאות

לפרטים נוספים ניתן לפנות לענת דכינגר במייל: anat@2sher.co.il

עבור לתוכן העמוד