
ניהול משברים בתעשיית המזון
רקע:
למרות מאמצים לשמירה על איכות ובטיחות מוצריהן, חברות בסדרי גודל שונים נתקלות במצבי קיצון, בהן מוצר לא איכותי ומסוכן לציבור יוצא לשוק. במקרים אלו כל צעד ניהולי שמבוצע עשוי להשפיע באופן קריטי על עתידה של החברה הן מבחינה חוקית והן מבחינת דעת הקהל.
נסיונה הרחב של חברת שר יעוץ והדרכה כלל מתן שירות למספר רב של חברות מזון בעתות משבר, למשל במצבים של Recall (ריקול). חברת שר יעוץ והדרכה מסיעת לארגונים בניהול המשבר בצידו המקצועי, במטרה להבין את סיבות השורש שהביאו לכשל במערכת, חזרה מהירה ככל שניתן לשגרה ובהפקת לקחים לעתיד.
:credit for photo
https://www.woodenearth.com/blogs/wooden-blog/disadvantages-of-playing-chess