שירותי יעוץ לענף ההסעדה
רקע:
חוק המזון והרפורמה ברישוי עסקים הדגישו את הצורך בניהול מערכת בטיחות מזון בענף ההסעדה ובכלל זה יישום דרישות ה- HACCP ו GMP.
לחברת שר יעוץ והדרכה ניסיון ענף בליווי חברות קייטרינג (הסעדה) להקמה וניהול מערכות בטיחות מוצר. אנו מציעים לענף הקייטרינג שירות לשדרוג והתאמת מערכות הניהול הקיימות לדרישות המתקדמות. היתרונות בכך הנם: עמידה בדרישות משרד הבריאות, שמירה על המותג וחשיפה לשווקים חדשים.
תכולת השירות:
- הדרכת הדרג הניהולי בארגון לגבי אופן יישום הדרישות למערכת ניהול בטיחות מוצר.
- כתיבה / עדכון נהלי הארגון בהתאם לדרישות תנאי ייצור נאותים ((GMP ו HACCP.
- ביצוע סקר סיכונים וזיהוי הנקודות הקריטיות לבטיחות המוצר לצרכנים לפי מתודולוגיה מובנית התואמת את דרישות HACCP.
- ביצוע מבדקים ובקרות תברואיות.
- הטמעת הדרישות במוצרים השונים במטבח ובהנהלת הארגון.
- שותפות למבדקי התעדה לארגון, מבדקי רשויות ולקוחות.
למידע נוסף ניתן לפנות לשרון ירון, מנהלת חטיבת האיכות במייל: ysharon@2sher.co.il