שחר גליקמן (.B.Sc)
שחר מנהלת את חטיבת האיכות של שר ייעוץ
והדרכה. חטיבת האיכות שלנו מונה למעלה מ-20 טכנולוגים ומהנדסים בעלי ניסיון נרחב
בתעשיית המזון.
לשחר ידע וניסיון ייחודי בהקמה והטמעה
של מערכות ניהול איכות ובטיחות מזון כגון ISO9001, HACCP, ISO22000, FSSC22000, BRC
ו-FSMA.
כמו כן, לשחר ניסיון רב בייעוץ משברים למגוון חברות, הקמה ותחזוקה של מערכות ניהול איכות במעבדה לפי ISO17025, סקרי תשתיות והיגיינה ומבדקים פנימיים.
כמומחית לבטיחות מזון, לשחר ניסיון של
למעלה מ-10 שנים בייעוץ לארגונים מסוגים שונים כגון יצרני מזון, סטארט-אפים בתחום
המזון, תוספי תזונה, יבואנים, שירותי הסעדה, משרדים ממשלתיים, מעבדות ועוד.
לשחר תואר ראשון B.Sc בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה
מהטכניון.