
שחר גליקמן (.B.Sc)
שחר מנהלת תחום בטיחות המוצר בחברתינו. שחר עוסקת גם בייעוץ בהקמה, הטמעה וליווי מערכות ניהול איכות ובטיחות מוצר המבוססות על תקנים, כגון: ISO9001, HACCP, FSSC22000, BRC, ייעוץ למפעלי מזון בתהליך קבלת GMP, ייעוץ למעבדות בתהליך הסמכתן לתקן ISO17025 עריכת מבדקים פנימיים בתחום איכות ובטיחות המוצר ובתחום המעבדות. שחר יעצה למספר חברות בעיתות משבר.
שחר בעלת תואר ראשון בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה מהטכניון.
לשחר ניסיון רב בייעוץ בתחומי איכות ובטיחות מוצר בתעשיות המזון (ממתקים, סלטים, מאפים, קפה, יקבים, גלידות, מפעלים המייצרים ללא גלוטן), תוספי התזונה, סטרטאפים, קיטרינגים, מעבדות (בתי חולים, כימיה, ביולוגיה, סביבה ואחרות), אריזות, תעשיית האלקטורניקה והבנייה ועוד.