פתוגנים במזון
רקע:
חברת שר שמחה להודיע על קורס חדש ויחיד מסוגו בארץ בו מקבלי החלטות בתחום בטיחות המזון יכולים לקבל תמונה רחבה ומקיפה של הפתוגנים המאיימים על התעשייה וכלים להתמודדות.
בקורס ייחודי זה נכיר לעומק את מגוון גורמי הסיכון הביולוגיים במזון, ננתח אירועים אמיתיים ונצא עם הידע הנדרש לקבל החלטות מקצועיות.
מרכז הקורס:
ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום ההדרכה בחברת שר ייעוץ והדרכה, רופא וטרינר, לשעבר ראש תחום מזון במכון התקנים, ניסיון של יותר מ- 25 שנים בבטיחות מזון.
תכנים:
- היכרות עם גורמי הסיכון הביולוגיים במזון: חיידקים, נגיפים, טפילים חד תאיים, תולעים, מחוללי ספגת מוח (פריונים) ועובשים מחוללי רעלנים
- טיפול בהיבטים מיקרוביולוגיים: טיפול תרמי, חומרי שימור, חיטוי וניקיון
- ניטור, תיקוף דיגום וסוגי בדיקות מעבדה
- היבטים רגולטוריים ומקורות מידע עדכניים
- ניתוחי מקרים
הערה חשובה: הקורס מיועד רק לאנשים עם רקע מקצועי בבטיחות מזון: טכנולוגים, מהנדסי מזון, מיקרוביולוגים, רופאים ווטרינרים וכו'
הקורס יערך המלון לאונרדו בוטיק, רחובות בתאריכים 10/09/2019, 16/09/2019, 24/09/2019
עלות: עלות למשתתף עד ל-10.8.19 2760 ₪ + מע"מ, לאחר מכן 3075 ₪ + מע"מ
(העלות כוללת כיבוד קל וארוחת צהריים)