השתלמות תרבות בטיחות מזון - Food Safety Culture - פברואר 2024
"גם אם יש לך החוקים והכללים הטובים ביותר בעולם, אם אנשים לא מצייתים להם, הם חסרי משמעות" (פרנק יאניס, אחראי על מדיניות בטיחות המזון ב-FDA)
בהשתלמות זאת נשוחח על מגמה העכשווית לשלב נושאי תרבות ארגונית במערכת ניהול בטיחות המזון.
11/02/2024 | 09:00-13:00 | ZOOM
בהשתלמות זאת נשוחח על מגמה העכשווית לשלב נושאי תרבות ארגונית במערכת ניהול בטיחות המזון.
11/02/2024 | 09:00-13:00 | ZOOM
ההשתלמות תועבר ע"י ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל הלמידה בחברת שר יעוץ והדרכה.
בתוכנית:
- מושגי יסוד בתרבות בטיחות מזון
- הצגת מקרים (case studies)
- דרישות וכלים מעשיים לקידום תרבות בטיחות מזון בארגון
עלויות ומידע נוסף:
- עלות ההשתלמות 500 ש"ח + מע"מ.
- תכני תבני ההשתלמות ו/או המרצים עשוים להשתנות
- ההשתלמות תיערך באופן מקוון (פלטפורמת זום), קישור ישלח למשתתפים מספר ימים לפני הסדנה
- השתתפות בהשתלמות מצריכה מחשב, גישה לאינטרנט יציב, מצלמה, מיקרופון ורמקולים
- קיום ההשתלמות מותנה במספר נרשמים מינימאלי