השתלמות מבקרי איכות – התמחות בתברואה
רקע:
מבקר/ת איכות בתעשיית המזון? השתלמות זו היא
בשבילך!
למבקרי איכות בענף המזון יש תפקיד מכריע במערכת
איכות ובטיחות המזון, ומצופה מהם להיות ברמת המקצועיות והמומחיות הגבוהות ביותר.
בהשתלמות זו נעניק למבקרים/ות ידע וכלים מעשיים וממוקדים בתברואת מזון, סניטציה,
וטיפול נכון במזון.
השתלמות היא הראשונה מסדרת השתלמויות ולימודי
המשך לקהל מבקרי האיכות.
קהל היעד: מבקרי איכות, נאמני תברואה ומובילים
נוספים במפעלי מזון וארגוני הסעדה.
בתוכנית:
• יסודות
ההיגיינה
• כללי
טיפול במזון
• תברואה
מבנה וסביבה
• מקורות
לזיהום מזון
• תקשורת
והגורם האנושי
ההדרכה תועבר ע"י גיל סמולניק מהלת
פרויקטים בחטיבת איכות ובטיחות מזון בחברת שר יעוץ והדרכה
למסיימים תינתן תעודת השתתפות
עלויות ומידע נוסף:
-
ההשתלמות תתקיים במרכז הארץ (מיקום מדויק יימסר בהמשך). בתאריך 13/09/2023
-
עלות של 1,000 ₪ + מע"מ (העלות כוללת כיבוד קל וארוחת צהרים)
-
פתיחת ההשתלמות מותנית במספר נרשמים מינימאלי
-
מספר המשתתפים מוגבל
-
תכני ההשתלמות ו/או המרצים עשויים להשתנות