וובינר תרבות בטיחות מזון - Food Safety Culture
"גם אם יש לך החוקים והכללים הטובים ביותר בעולם, אם אנשים לא מצייתים להם, הם חסרי משמעות" (פרנק יאניס, אחראי על מדיניות בטיחות המזון ב-FDA)
בוובינר זה נשוחח על מגמה העכשיוית לשלב נושאי תרבות ארגונית במערכת ניהול בטיחות המזון.
06/02/22 | 08:30-12:30 | ZOOM
בוובינר זה נשוחח על מגמה העכשיוית לשלב נושאי תרבות ארגונית במערכת ניהול בטיחות המזון.
06/02/22 | 08:30-12:30 | ZOOM
הוובינר יועבר ע"י ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל הלמידה בחברת שר יעוץ והדרכה.
עלות הוובינר הינה 350 ש"ח לא כולל מע"מ.
בתוכנית:
- מושגי יסוד בתרבות בטיחות מזון
- הצגת מקרים (case studies)
- דרישות וכלים מעשיים לקידום תרבות בטיחות מזון בארגון