צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס מקוון הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון

    משך הקורס: 3 ימים - 22,24,25/03/2021
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה

    כללי:

    קורס ייחודי זה מציע למשתלמים הכשרה כראשי צוות בטיחות מזון כנדרש ב- HACCP ובתקן הבינ"ל ISO 22000.
    הקורס מיועד לאנשי מפתח בתחום בטיחות המזון בארגונים העוסקים בשרשרת אספקת המזון: מגדלי תוצרת חקלאית, בתי אריזה, מפעלי עיבוד וייצור מזון ומשקאות, יצרני חומרי גלם ואריזה לתעשיית המזון, העוסקים בהסעדה ובקמעונאות ויועצים.
    ניהול מערכת בטיחות מזון דורש מגוון מיומנויות, בלעדיהן לא ניתן להבטיח את הצלחת המערכת במניעת אירועי איכות ובטיחות.
      
    מטרות הקורס:
     
    1.היכרות מעמיקה עם דרישות התקן לניהול בטיחות מזון ISO-22000 המבוסס על עקרונות HACCP
    2.רכישת כלים מעשיים לריכוז צוות בטיחות המזון בארגון כולל מיומנויות ניהול צוות ועבודת צוות
    3.היכרות מעמיקה עם דרישות הקוד הבינלאומי, ISO/TS 22002-1 המפרט דרישות לתנאי יצור נאותים
    4. היכרות עם דרישות ה- FSIS (שרותים ווטרינרים)
    5. מוכנות לתקן FSSC 22000
     
    ריכוז הקורס:
     
    ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל הלמידה שותף בשר יעוץ והדרכה

    עלויות ומידע נוסף:

    • עלות למשתתף 2000 ₪ + מע"מ
    • לארגונים הרושמים יותר ממשתתף אחד תינתן הנחה של 5%
    • לחברי האיגוד הישראלי לאיכות תינתן הנחה של 5%
    • השתתפות בקורס מחייבת גישה למחשב, אינטרנט יציב, רמקול ומצלמה
    • קיום הקורס מותנה במספר משתתפים מינימאלי
    • תכני הקורס ו/או המרצים עשויים להשתנות
     
     

    תאריך 22/03/2021 09:00 - 25/03/2021 16:00
    מיקום קורס מקוון (פלטפורמת Zoom)
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד