banner

שחר גליקמן

מנהלת תחום איכות

 

שחר בעלת תואר B.Sc. בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מהטכניון.
שחר מנהלת את תחום האיכות בשר ייעוץ והדרכה. תחום האיכות שלנו מעסיק כ-20 טכנולוגי מזון ומהנדסים.
לשחר ידע וניסיון ייחודיים בהקמה ויישום של מערכות ניהול איכות ובטיחות מזון, הכוללות ISO 9001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, BRC ו-FSMA.
כמו כן, שחר ניסיון נרחב בייעוץ לניהול משברים עבור מגוון חברות, בהקמה ותחזוקה של מערכות ניהול איכות מעבדות לפי ISO 17025, סקרי תשתיות והיגיינה, ביצוע מבדקים פנימיים, ותכנון פונקציונלי של מפעלים.
כמומחית לבטיחות מזון, לשחר יש למעלה מ-10 שנות ניסיון בייעוץ למגוון סוגי ארגונים כמו יצרני מזון, סטארטאפים בתחום המזון, יצרני תוספי תזונה, יבואנים, ספקי שירותי מזון ועוד.

 
מיכל שוורץ

מיכל שוורץ

מנהלת משאבי אנוש

 

מיכל בעלת תואר B.A. במדעי ההתנהגות ותואר שני במשפטים מאוניברסיטת בר אילן. היא מחזיקה בתעודת NLP Practitioner וחברה באיגוד הבינלאומי של מכוני NLP. בנוסף, למיכל תעודה בייעוץ קריירה. מיכל מנהלת את כל מחזור החיים של העובדים ואחראית על בנייה ויישום של אסטרטגיית משאבי אנוש, פרקטיקות, מדיניות ונהלים. היא מאמינה שחשוב ליצור תנאים ותרבות עבור העובדים…

רעות שרון

רעות שרון

מנהלת מכירות וקשרי לקוחות

 

רעות בעלת תואר בהנדסה כימית עם התמחות בביוטכנולוגיה מהמכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון. רעות היא מנהלת המכירות וקשרי הלקוחות שלנו. עם למעלה מ-15 שנות ניסיון בתעשייה (מתוכן עשר בחברתנו), לרעות יש הבנה מעמיקה של הצרכים והאתגרים של לקוחותינו. היא מסורה לבניית קשרים חזקים וארוכי טווח עם לקוחותינו ופועלת ללא לאות כדי לעמוד בציפיותיהם ולהתעלות…

אלה רבין

אלה רבין

מנהלת תחום קיימות ובטיחות ואיכות הסביבה (EHS)

 

אלה בעלת תואר BA בלימודי סביבה ותואר MA בניהול משאבי טבע וסביבה. בעבר עבדה במינהל הגנת הסביבה של צה"ל ובניהול סביבתי בתעשיית המזון.אלה רבין מנהלת את תחום הקיימות וה-EHS בחברתנו, הכולל מנהלי פרויקטים בתחומי הקיימות, הסביבה ובטיחות העובדים. בנוסף, אלה תומכת בניהול פרויקטים בתחום מערכות הניהול המבוססות על תקנים: ISO 14001, ISO 45001 ו-ISO 50001….

שחר גליקמן

שחר גליקמן

מנהלת תחום איכות

 

שחר בעלת תואר B.Sc. בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מהטכניון.שחר מנהלת את תחום האיכות בשר ייעוץ והדרכה. תחום האיכות שלנו מעסיק כ-20 טכנולוגי מזון ומהנדסים.לשחר ידע וניסיון ייחודיים בהקמה ויישום של מערכות ניהול איכות ובטיחות מזון, הכוללות ISO 9001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, BRC ו-FSMA.כמו כן, שחר ניסיון נרחב בייעוץ לניהול משברים עבור מגוון חברות, בהקמה…

דר' דיויד רוזנבלט

דר' דיויד רוזנבלט

ראש תחום למידה ושירותים אקדמיים

 

ד"ר דוד רוזנבלט בעל תואר B.Sc. בביולוגיה מהטכניון ותואר דוקטור לרפואה וטרינרית מהאוניברסיטה העברית. בנוסף, הוא מחזיק בתעודה בפרסום, שיווק ויחסי ציבור מהמכללה למינהל. ד"ר דוד רוזנבלט הוא ראש תחום הלמידה והשירותים האקדמיים בחברתנו. הוא עוסק בהכשרת מדריכים, פיתוח למידה, ייעוץ לארגונים בתהליכי למידה, והעברת מגוון רחב של קורסים וסדנאות בתחומים שונים (ניהול איכות, כישורי…

שרון ירון

שרון ירון

מנהלת תפעול

 

לשרון הגיעה לשר יעוץ והדרכה עם למעלה מעשר שנות ניסיון בתעשיית המזון. בתפקידיה הקודמים, הייתה אחראית על ניהול מעבדות, ניהול איכות והקמת מערכות ניהול איכות ובטיחות מוצרים לפי תקנים בינלאומיים. בנוסף, יש לה למעלה מ-15 שנות ניסיון בייעוץ לארגונים בתחום המזון ובתחומים הקשורים למזון.לשרון ידע וניסיון ייחודיים בליווי מערכות ניהול איכות ובטיחות מוצרים בארגונים. היא…

קרן אבן-צור

קרן אבן-צור

מנהלת תחום רגולציה

 

קרן בעלת תואר בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה מהטכניון. קרן מנהלת את תחום הרגולציה במזון בחברתנו ומספקת תמיכה מקצועית למנהלי הפרויקטים שלנו. יש לה ניסיון נרחב בענייני רגולציה מקומית ובינלאומית, כולל ניסיון רב עם חברות שונות עבורן היא מבצעת סקירות רגולטוריות, סימון מוצרים, בדיקות עמידה ברגולציה על מזון, מתן חוות דעת מקצועיות, רישום מזון ומזון חדש ועוד….

We are present worldwide

CONTACT US TO FIND YOUR MERIEUX NUTRISCIENCES LOCATION

קריירה בשר יעוץ והדרכה

הצטרפו לצוות המומחים שלנו