מיכל ברימר מנהלת את תחום האיכות בשר ייעוץ והדרכה. תחום האיכות שלנו מעסיק כ-20 טכנולוגי מזון ומהנדסים. בעבר ניהלה את צוות בטיחות מזון בחברה.
מיכל בעלת תואר BSC ביוכימיה ומדעי המזון מטעם הפקולטה לחקלאות ובעלת ניסיון של למעלה מעשור בתעשיית המזון בתפקידים מגוונים.
למיכל ידע וניסיון ייחודיים בהקמה ויישום של מערכות ניהול איכות ובטיחות מזון, הכוללות ISO 9001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, BRC ו- FSMA.
כמו כן, למיכל ניסיון נרחב בייעוץ לניהול משברים עבור מגוון חברות, בהקמה ותחזוקה של מערכות ניהול איכות מעבדות לפי ISO 17025, סקרי תשתיות והיגיינה, ביצוע מבדקים פנימיים, ותכנון פונקציונלי של מפעלים.

מייסד ויועץ עבור שר יעוץ והדרכה, Global Director at Merieux NutriSciences (Expert Partners Acceleration) רוברט בעל תואר B.Sc. בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מהטכניון ותואר M.B.A. מאוניברסיטת רייכמן רוברט הוא חבר בוועדה הבינלאומית של לשכת המסחר הישראלית, ומייצג את חברי הוועדה בוועדות התקינה במכון התקנים הישראלי. רוברט הוא מרצה מרכזי בתחום הרגולציה על מזון עבור מוסדות אקדמיים, התעשייה ומגוון…

לשרון הגיעה לשר יעוץ והדרכה עם למעלה מעשר שנות ניסיון בתעשיית המזון. בתפקידיה הקודמים, הייתה אחראית על ניהול מעבדות, ניהול איכות והקמת מערכות ניהול איכות ובטיחות מוצרים לפי תקנים בינלאומיים. בנוסף, יש לה למעלה מ-15 שנות ניסיון בייעוץ לארגונים בתחום המזון ובתחומים הקשורים למזון.לשרון ידע וניסיון ייחודיים בליווי מערכות ניהול איכות ובטיחות מוצרים בארגונים. היא…

ד"ר דוד רוזנבלט בעל תואר B.Sc. בביולוגיה מהטכניון ותואר דוקטור לרפואה וטרינרית מהאוניברסיטה העברית. בנוסף, הוא מחזיק בתעודה בפרסום, שיווק ויחסי ציבור מהמכללה למינהל. ד"ר דוד רוזנבלט הוא ראש תחום הלמידה והשירותים האקדמיים בחברתנו. הוא עוסק בהכשרת מדריכים, פיתוח למידה, ייעוץ לארגונים בתהליכי למידה, והעברת מגוון רחב של קורסים וסדנאות בתחומים שונים (ניהול איכות, כישורי…

שחר, בעלת תואר B.Sc. בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מהטכניון, מביאה איתה מומחיות מעמיקה בתחומי הליבה של החברה – איכות, בטיחות מזון וקיימות.כמי שניהלה בעבר את חטיבת האיכות, שחר מבינה ששיטות עבודה מסורתיות ועומס נתונים הפכו לחסם ארגוני: הם גוזלים משאבים יקרים, חושפים את הארגון לטעויות ומונעים קבלת החלטות בזמן אמת. היא מובילה את חזון החברה לשלב…

קרן בעלת תואר בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה מהטכניון. קרן מנהלת את תחום הרגולציה במזון בחברתנו ומספקת תמיכה מקצועית למנהלי הפרויקטים שלנו. יש לה ניסיון נרחב בענייני רגולציה מקומית ובינלאומית, כולל ניסיון רב עם חברות שונות עבורן היא מבצעת סקירות רגולטוריות, סימון מוצרים, בדיקות עמידה ברגולציה על מזון, מתן חוות דעת מקצועיות, רישום מזון ומזון חדש ועוד….

אלה בעלת תואר BA בלימודי סביבה ותואר MA בניהול משאבי טבע וסביבה. בעבר עבדה במינהל הגנת הסביבה של צה"ל ובניהול סביבתי בתעשיית המזון.אלה רבין מנהלת את תחום הקיימות וה-EHS בחברתנו, הכולל מנהלי פרויקטים בתחומי הקיימות, הסביבה ובטיחות העובדים. בנוסף, אלה תומכת בניהול פרויקטים בתחום מערכות הניהול המבוססות על תקנים: ISO 14001, ISO 45001 ו-ISO 50001….

מיכל ברימר מנהלת את תחום האיכות בשר ייעוץ והדרכה. תחום האיכות שלנו מעסיק כ-20 טכנולוגי מזון ומהנדסים. בעבר ניהלה את צוות בטיחות מזון בחברה.מיכל בעלת תואר BSC ביוכימיה ומדעי המזון מטעם הפקולטה לחקלאות ובעלת ניסיון של למעלה מעשור בתעשיית המזון בתפקידים מגוונים.למיכל ידע וניסיון ייחודיים בהקמה ויישום של מערכות ניהול איכות ובטיחות מזון, הכוללות ISO…

מיכל בעלת תואר B.A. במדעי ההתנהגות ותואר שני במשפטים מאוניברסיטת בר אילן. היא מחזיקה בתעודת NLP Practitioner וחברה באיגוד הבינלאומי של מכוני NLP. בנוסף, למיכל תעודה בייעוץ קריירה. מיכל מנהלת את כל מחזור החיים של העובדים ואחראית על בנייה ויישום של אסטרטגיית משאבי אנוש, פרקטיקות, מדיניות ונהלים. היא מאמינה שחשוב ליצור תנאים ותרבות עבור העובדים…
CONTACT US TO FIND YOUR MERIEUX NUTRISCIENCES LOCATION
הצטרפו לצוות המומחים שלנו