פוד-טק

יצור, שיווק ומכירה של מזון מצריכים עמידה בדרישות הרגולטוריות בשוק היעד הספציפי, כאשר התאמה לשוק יעד מסויים אינה בהכרח משמעותית לשווקי יעד אחרים. דרישות אלו הן לרוב סבוכות, מאתגרות ושונות בכל יעד ודורשות ידע, ניסיון ומשאבים ניכרים (זמן וכסף). במיוחד כאשר מדובר ברכיבי מזון חדשניים, טכנולוגיות חדישות או שימוש בחומרים/ציוד שלא נעשה בהם שימוש קודם לכן.

חיוני להבין, עוד בשלבים המוקדמים של הפיתוח, מהן הדרישות הרגולטוריות הרלוונטיות למוצר, לשוק ולקהל היעד. זאת על מנת לכוון את מהלך הפיתוח לעמידה בדרישות, להקצות את התקציב הנדרש ולתכנן את לוח הזמנים בהתאם. ההיכרות עם הדרישות הרגולטוריות חיונית גם בשלבי גיוס הכספים ויצירת השת"פ עם חברות בתחום.

לחברתנו היכרות עמוקה עם "השפה הרגולטורית" בישראל ובשווקי יעד מגוונים בחו"ל, מארג קשרים מקצועיים עם משרדי עו"ד ויועצים רגולטוריים המתמחים במזון ובעלי ניסיון עשיר בעבודה רגולטורית עם סטרטאפים במזון.