יבוא מזון

"חוק ההגנה על בריאות הציבור (מזון) התשע"ו 2015" ונוהל יבוא מזון של משרד הבריאות מטיל את האחריות על היבואנים. עמידת המוצר בדרישות ארץ היצור, אינה מעידה בהכרח על עמידה בדרישות הרגולטור בישראל. על כן על היבואנים להבטיח את התאמת המוצרים לדרישות המקומיות.

שירות המזון הארצי מסווג את המזון המיובא לארץ לפי "מזון רגיש", "מזון רגיש במסלול אירופי" ו"מזון רגיל". תהליך היבוא שונה עבור מוצרי מזון המוגדרים ע"י משרד הבריאות כרגישים לעומת יבוא של מזון רגיל.

יבוא מזון ותוספי תזונה עשוי להיות מורכב. לחברת שר יעוץ והדרכה צוות ותיק ומנוסה בתחום הרגולציה במזון. אשר בקיא בדרישות החוק ומיומן בבחינת תיקי יבוא וסימון אריזות. תנו לנו להקל עליכם בתהליך זה, כך שתוכלו להתרכז באתגרים האחרים שעומדים בפני הארגון.

השירות מותאם לצרכי הארגון וכולל ניהול של תהליך היבוא.