למה השירות הזה חשוב?

לתכנון מפעל מזון השפעה גדולה על יכולת וטיב היצור שלו בעתיד. מעבר להשפעה הברורה בהיבט התפעולי, הוא מבטיח עמידה בסטנדרטים מחמירים של היגיינה ובטיחות מזון בהתאם לאופי המוצר, על מנת להבטיח שמירה על איכות המזון ובטיחותו.

השירות שלנו

לשר יעוץ והדרכה ניסיון רב בתכנון מפעלי מזון, מפעלי אריזה, מטבחים ובתי אוכל.

המומחים שלנו ידעו לבחון את תכנון התשתיות והתזרים שיסייעו במניעת זיהום צולב ויאפשרו ייצור בתנאים היגייניים תוך התחשבות בדרישות רגולטוריות ובתקני בטיחות מזון.

שירות זה מסייע להבטיח תנאי עבודה בטוחים, מניעת זיהומים ושיפור איכות המוצר הסופי.

תכולת השירות

  • הגדרת האזורים הנדרשים לתהליך הייצור והאחסון במפעל החדש
  • הגדרת תזרים נכון לתהליך, משלב חומרי הגלם, דרך תהליך הייצור ועד האחסון של המוצרים המוגמרים
  • מתקני עובדים וזרימת כוח אדם במבנה – חדרי הלבשה, מבואות סניטציה, פינת עישון, חדר אוכל
  • תזרים פסולת
  • צרכי אוורור
  • מבואות סניטציה
  • ייעוד חדרים / אזורים

בחינת הצטלבות פוטנציאלית בתהליך ומתן יעוץ לפתרונות אפשריים

יעוץ פונקציונאלי לתכנית המפעל בנושאים הבאים:

הערה: תכולת השירות מתייחסת למפעלי מזון אך מבוצעת גם עבור מפעלי אריזה, מטבחים ובתי אוכל

בחינת תכנית המפעל החדש, בהיבט של הדרישות לתנאי ייצור נאותים במפעל מזון ובהתאם לאופי המוצרים