יעוץ בהקמת מעבדות מפעליות
רקע:
ארגוני מזון מחויבים לעמוד בדרישות רגולטוריות לביצוע בדיקות מעבדה
כדי לוודא את איכות ובטיחות המוצרים שהן משווקות. ארגונים רבים בוחרים להקים
מעבדות פנים ארגוניות ולא להסתמך אך ורק על מעבדות חיצוניות, וזאת ממניעים שונים.
על המעבדה הפנים ארגונית לעמוד בסטנדרטים שיבטיחו את איכות ואמינות התוצאות
המתקבלות ואת בטיחות העובדות והעובדים בה.
חברת שר יעוץ והדרכה מלווה חברות וארגוני מזון בתהליכי הקמת מעבדות
פנימיות ותהליכי התעדה ושיפור.
תכולת השירות:
- סיוע בהגדרת דרישות סף להקמת מעבדה מבחינת עמידה בדרישות הרגולטור, תקני איכות ובטיחות, פונקציונאליות (תהליכי זרימת עבודה נכונים), האזורים הנדרשים במעבדה, צרכי אוורור ותזרים פסולת
- ליווי התהליך התכנוני מול הצוות האדריכלי
- המלצות לרכישת ציוד מתאים, בהתאם לצרכים והפונקציונאליות של המעבדה המתוכננת
- בחינת הצטלבות פוטנציאלית בתהליך ומתן יעוץ לפתרונות אפשריים לצורך שמירה על בטיחות ביולוגית ובטיחות תהליכי הבדיקה השונים
למידע נוסף ניתן לפנות לרעות שרון במייל sreut@2sher.co.il או בנייד 0525209611