
תוכניות ניטור
רקע:
על מנת להבטיח את בטיחות מוצריו ועמידתו בדרישות החוק, מחויב כל מפעל לייצור
מזון לתוכנית דגימה ובדיקות מעבדה. התוכנית כוללת התייחסות לדיגום סביבת העבודה
והתשתיות, חומרי גלם, מוצרים בתהליך ומוצרים סופיים.
תוכנית דיגום אפקטיבית תקיף את כלל הבדיקות שנדרשות על מנת להבטיח את
בטיחות המוצר והתהליך, תוך הימנעות מבדיקות מיותרות שאינן מוסיפות ערך משמעותי.
על מנת לוודא כי תוכנית הדיגום המיקרוביאלית אכן אפקטיבית, מומלץ
להיעזר במומחי מיקרוביולוגיה.
תכולת השירות:
בניית תוכנית דיגום חדשה או בחינת תוכנית הדיגום הקיימת ומתן המלצות
בהתאם.