איכות ובטיחות מזון למנהלים בייצור
סוג: קורס
משך: יומיים
קהל היעד: מנהלים במחלקות הייצור בענף המזון
תמצית: כלים למימוש יעדי הארגון בתחום האיכות ובטיחות המוצר
משך: יומיים
קהל היעד: מנהלים במחלקות הייצור בענף המזון
תמצית: כלים למימוש יעדי הארגון בתחום האיכות ובטיחות המוצר
המנהל בייצור אחראי ליישום המתודולוגיה לאיכות ובטיחות המוצר במפעל. במידה והמנהלים בכל הדרגים מחוברים לתקנים ולדרישות הנובעות מהם, בטיחות המוצר תובטח
חברת שר ייעוץ והדרכה פיתחה קורס יחיד מסוגו, שמטרתו להקנות למנהלים בייצור את הכלים להבטיח שאיכותו ובטיחותו של המוצר המיוצר תחת אחריותם עומדות בדרישות.
מטרות הקורס:
• היכרות עם גורמי סיכון בטיחות המזון ועם עקרונות ה-HACCP
• שיפור יכולת התקשורת ומתן המשוב לעובדים בשטח
• למידת מעגל השיפור המתמיד ואופן הביטוי שלו בתקנים ובעבודה ביום יום
תכנים:
• הבטחת איכות בייצור כפי שבא לידי ביטוי ב- ISO 9001
• סדנא – כללים לתקשורת ולמשוב אפקטיבי לעובדים בעידן בטיחות המוצר
• עקרונות ה-HACCP ומושגי היסוד כדוגמת: ניטור, אמצעי בקרה, אימות ותיקוף
• סקירת גורמי סיכון בטיחות מזון
ועוד...