צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

איכות ובטיחות מזון למנהלים בייצור

סוג: קורס
משך: יומיים
קהל היעד: מנהלים במחלקות הייצור בענף המזון
תמצית: כלים למימוש יעדי הארגון בתחום האיכות ובטיחות המוצר
הגדל

המנהל בייצור אחראי ליישום המתודולוגיה לאיכות ובטיחות המוצר במפעל. במידה והמנהלים בכל הדרגים מחוברים לתקנים ולדרישות הנובעות מהם, בטיחות המוצר תובטח 

חברת שר ייעוץ והדרכה פיתחה קורס יחיד מסוגו, שמטרתו להקנות למנהלים בייצור את הכלים להבטיח שאיכותו ובטיחותו של המוצר המיוצר תחת אחריותם עומדות בדרישות.

 

מטרות הקורס:

 

היכרות עם גורמי סיכון בטיחות המזון ועם עקרונות ה-HACCP
שיפור יכולת התקשורת ומתן המשוב לעובדים בשטח
למידת מעגל השיפור המתמיד ואופן הביטוי שלו בתקנים ובעבודה ביום יום

 תכנים:

הבטחת איכות בייצור כפי שבא לידי ביטוי ב- ISO 9001
סדנא – כללים לתקשורת ולמשוב אפקטיבי לעובדים בעידן בטיחות המוצר 
עקרונות ה-HACCP ומושגי היסוד כדוגמת: ניטור, אמצעי בקרה, אימות ותיקוף 
סקירת גורמי סיכון בטיחות מזון 
  ועוד...
 
 

עבור לתוכן העמוד