
BRC
סוג: יום עיון
משך: 8 שעות
קהל יעד: יצואנים הנדרשים לעמוד בתקן וארגונים הדורשים אותו
תמצית: היכרות עם התקן וכלים לעמידה בדרישותיו
משך: 8 שעות
קהל יעד: יצואנים הנדרשים לעמוד בתקן וארגונים הדורשים אותו
תמצית: היכרות עם התקן וכלים לעמידה בדרישותיו
כללי:
יום עיון זה נותן למשתתפים היכרות עם דרישות התקן הבינלאומי BRC. תקן זה נכתב על ידי ארגון רשתות השיווק הבריטיות במטרה להגדיר את דרישות האיכות והתברואה מספקי המזון והמשקאות.
התקן זכה להכרה עולמית ומהווה כיום תקן מרכזי בהגדרת יחסי ספק לקוח בתחום המזון והחקלאות.
מטרות יום העיון:
1. היכרות מעמיקה עם דרישות התקן
2. היכרות עם כללי ההתעדה
קהל היעד:
אנשי איכות בתחום המזון, יצואנים, יועצים
המרצה:
ד"ר דיויד רוזנבלט, עורך מבדקים בכיר, לשעבר ראש תחום מזון במכון התקנים. עורך מבדקי HACCP , BRC, ו- BRC-IoP. מוסמך מכון התקנים הישראלי ו- ISACert הולנד.