צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

"דע את האויב"

סוג: קורס
משך: 32 שעות
קהל יעד: אנשי מקצוע עם רקע בבטיחות מזון הזקוקים לכלים וידע מדעי לעריכת הערכת גורמי סיכון
תמצית: סקירה מקיפה של גורמי סיכון בטיחות מזון ביולוגיים, כימיים, פיזיים ותזונתיים
הגדל

כללי:

 

 

האיום העיקרי על ארגונים בתעשיית המזון והמשקאות הוא התרחשות של ארועי בטיחות מזון. כל החלטה שמתקבלת בארגון יכולה להיות הרת גורל. לכן, על תעשיית המזון להבטיח שמקבלי ההחלטות בתחום חמושים בידע המקיף והמעודכן ביותר לגבי גורמי הסיכון השונים המאיימים על התעשייה. מחלקת ההדרכה שלנו ריכזה את מיטב המומחים בתחומם במטרה לבנות את הקורס המתקדם והעדכני ביותר בארץ. בקורס יוצגו וינותחו ארועי בטיחות מזון החשובים בעולם, כולל לקחים מיידיים "לקחת הביתה".

 

תכני הקורס:
  • סקירה מקיפה של גורמי סיכון ביולוגיים המועברים במזון: חיידקים פתוגנים וגורמי סיכון לא חיידקיים
  • היכרות עם גורמי הסיכון הכימיים עם דגש על נושאים חמים עכשוויים
  • גורמי סיכון תזונתיים ואלרגיים
  • סיכונים פיזיים עם דגש על טכנולוגיות מתקדמות לגילוי גופים זרים
  • היבטים רגולאטורים עדכניים
  • מקורות מידע
  • אמצעי בקרה בהקשר המיקרוביאלי: חומרי שימור, חומרי ניקוי וחיטוי
  • ניתוחי אירוע
מרכז הקורס:
 
ד"ר דיויד רוזנבלט, עורך מבדקים בכיר, לשעבר ראש תחום מזון במכון התקנים. עורך מבדקי HACCP מוסמך NSF ארה"ב ו- ISACert הולנד. עורך מבדקים מוסמך ל- ISO 22000 מטעם מכון התקנים
עבור לתוכן העמוד