
שדרוג לראש צוות בטיחות מזון
סוג: קורס
משך: 16 שעות
קהל יעד: מחזיקי תעודת "ראש צוות HACCP" או הסמכה דומה המעוניינים לפעול במסגרת תקן ISO 22000
תמצית: היכרות מעמיקה עם התקן, הקמת תכנית PRPs, הכנת נהלים. המסיימים יוכלו להוביל את ההטמעה של התקן בארגון ולשמש "ראש צוות בטיחות מזון"
הערה: מוגבל ל- 30 משתתפים. נדרשת עמידה בבחינה
משך: 16 שעות
קהל יעד: מחזיקי תעודת "ראש צוות HACCP" או הסמכה דומה המעוניינים לפעול במסגרת תקן ISO 22000
תמצית: היכרות מעמיקה עם התקן, הקמת תכנית PRPs, הכנת נהלים. המסיימים יוכלו להוביל את ההטמעה של התקן בארגון ולשמש "ראש צוות בטיחות מזון"
הערה: מוגבל ל- 30 משתתפים. נדרשת עמידה בבחינה