צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

ניהול בטיחות מוצר

האיום העיקרי הרובץ על תעשייני ענף המזון הוא פגיעה בבריאות הציבור ובשם הטוב של הארגון. בכל יום ברחבי העולם חברות נאלצות להוריד את מוצריהם מהמדפים, לעתים תוך התמודדות עם זריעת הרס, חולי ואפילו מוות. המשותף לכל התקריות האלה הוא, שהן מתרחשות בארגונים המנוהלים על ידי אנשים טובים ומסורים, שחטאו ב"אופטימיות ניהולית" המלווה באי לקיחת הצעדים הנדרשים למניעה מראש. חברת שר יעוץ והדרכה היא החברה המובילה בארץ להקמה, יישום והטמעה של מערכות ניהול בטיחות מוצר.קרא עוד
איכות, היא לעשות את הדבר הנכון נכון, בפעם הראשונה ובכל פעם. כדי שארגון יידע האם הוא או ספקיו מקיימים עקרון זה, עליו לבדוק באופן מתמיד ומעמיק עקרונות אלו והאם בר מעניק לארגון ערך.
בחינה מסוג זה דורשת מיומנות ומקצועיות ברמה מאד גבוהה.
צוות עורכי המבדקים של חברת שר ייעוץ והדרכה הם מהבכירים בתחומם, עם ניסיון מצטבר של אלפי ימי מבדק וביקורת, בארץ ובעולם.קרא עוד
על מנת לעמוד בדרישות לייצור מזון בטוח, מפעלים נדרשים לתחזק רמת תשתיות וכללי תברואה והיגיינה ייחודיים לתעשיית המזון. מטרת סקר התשתיות הינו להצביע על פערים בתשתיות המפעל בתברואת ציוד, מבנה, התנהגות עובדים ועוד. ולהציג בפני הנהלת המפעל את הפערים כולל תעדוף לביצוע.
לחברת שר יעוץ והדרכה ניסיון בביצוע מאות סקרים מסוג זה.קרא עוד
חומרי גלם ועזר נרכשים, מהווים את הבסיס לאיכות ובטיחות המוצרים המיוצרים.
לצורך כך שר יעוץ והדרכה מציעה שירות המאפשר לארגון ולשפר את אימות בטיחות חומרי הגלם הנרכשים, זאת ע"י יצירת כלי לניהול ומעקב אחר מפרטי הספקים, השוואתם לדרישות כל דין ויצירת בסיס מידע בנושא אלרגנים ממקור חומר הגלם.קרא עוד
הונאת מזון מקיפה מגוון רחב של פעולות הונאה מכוונות, היא מתייחסים לתוספת/זיוף/החלפה של חומרים לא אותנטיים ללא ידיעת הרוכש שמטרתם רווח כלכלי של המוכר. הונאה במזון יכולה להביא גם לאירועי בטיחות מזון.
שר יעוץ והדרכה מתמחה בבניית תכנית עבודה למניעת הונאה במזון ע"פ מתודולוגיה הוצעה ע"י ארגון ה-FDA.קרא עוד
עבור לתוכן העמוד