צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

עריכת מבדקים וביקורות - איכות ובטיחות המוצר

הגדל

רקע:

קבלת התעדה לתקני ניהול איכות ובטיחות מוצר כרוכים בעבודה רבה בשלבי הקמת המערכת ובנייתה, אולם לא רבים מודעים לעובדה כי שמירה על ישום והטמעה של המערכת ושיפורה לאורך זמן דורשים לא פחות עבודה ולעיתים יותר התמדה ואורך רוח.
שירות של מבדקים חיצוניים הנעשים בעין מקצועית ע"י עורכי מבדקים מנוסים, שערכו אלפי מבדקים בתעשייה, יתרום לבדיקת ישום מערכת הניהול וניהולה באופן אפקטיבי, המבדקים מספקים מידע וכלים בידי מנהל האיכות ומנהלים אחרים בארגון על מנת לבדוק האם המערכת שהם בעצמם מנהלים עונה לדרישות ומספקת את התפוקות הרצויות.

תכולת השרות:

  • מבדק פנימי לבחינת ישום מערכת ניהול איכות ובטיחות מוצר במפעל ע"פ דרישות: FSSC 22000, ת"י 9001, ת"י 22000, HACCP
  • מבדק לבחינת עמידה בדרישות חוק (דרישות משרד הבריאות, משרד החקלאות ועוד)
  • מבדק מטעם הארגון אצל ספקים וקבלני משנה בארץ ובחו"ל
  • מבדק עבור לקוחות מחו"ל הדורשים זאת כגון: BRC, BRC-IoP ועוד

המבדקים מבוצעים ע"פ דרישות תקן ישראלי 19011 "קווים מנחים לעריכת מבדקים במערכות ניהול איכות". השירות כולל הכנת תוכנית מבדק ע"פ סוג המבדק, לימוד חקיקה רלוונטית לארגון, שימוש ברשימות תיוג ע"פ סוג המבדק, ביצוע המבדק בארגון, כולל ישיבת פתיחה, ביצוע הפעילות בשטח וניהול ישיבת סיכום.
הסוקר יערוך דו"ח ויגישו למנהלי הארגון.

הביקורות והמבדקים מבוצעים ע"י עורכי מבדקים מנוסים שביצעו מאות מבדקים בעבר במפעלי מזון, כימיה, אריזות מזון וארגונים נותני שירות בתחום.

 

חזרה לשרותי הייעוץ שלנו

עבור לתוכן העמוד