קרן אבן צור (.B.Sc)
קרן מנהלת את מחלקת הרגולציה במזון ובכך מעניקה תמיכה וסיוע מקצועי למנהלי הפרויקטים ולמנהלות התחום השונות. לקרן ניסיון רב בנושאים הקשורים לדרישות רגולטוריות במזון בשוק המקומי וכן בשוק הבינלאומי. כמו כן, לקרן ניסיון ביעוץ הכולל בין היתר: סקירות רגולטוריות, סימון מוצרים, רגולציה של מוצרי מזון, חוות דעת מומחה, הגשת בקשות לאישורי מזון ולהכרה כ"מזון חדש" ועוד.
בעלת תואר ראשון בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה מהטכניון.
לקרן ניסיון רב ביעוץ רגולטורי ובניהול פרויקטים עבור מגוון רחב של חברות וביניהן חברות המזון הגדולות במשק.