צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    יוני 2020
    15/06/2020פתוגנים במזון
    אורך הקורס: שלושה ימים
    חברת שר שמחה להודיע על קורס יחיד מסוגו בארץ בו מקבלי החלטות בתחום בטיחות המזון יכולים לקבל תמונה רחבה ומקיפה של הפתוגנים המאיימים על התעשייה וכלים להתמודדות.
    מומלץ שבכל צוות בטיחות מזון (HACCP) ישולב בוגר של קורס זה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, בסמוך לתחנת הרכבת
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    22/06/2020קורס מקוון הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון
    משך הקורס: 3 ימים - 22,24,29/6/2020
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    יולי 2020
    13/07/2020קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 13/7 ,14/7 ,16/7
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק, רחובות
    נובמבר 2020
    17/11/2020קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים, 17-18/11/2020
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    עבור לתוכן העמוד