יום עיון רגולציה במזון
יום העיון מיועד לכלל מקבלי ההחלטות בענף המזון ומתמקד בהעברת ידע עדכני וניתוחי מקרים בתחום הרגולציה בארץ ובעולם .
יום העיון מיועד לכלל מקבלי ההחלטות בענף המזון ומתמקד בהעברת ידע עדכני וניתוחי מקרים בתחום הרגולציה בארץ ובעולם
.
תכנית:
נושא | מרצה | |
08:30-09:00 | התכנסות | |
09:00-09:15 |
דברי פתיחה | ניר הלפרן, מנכ"ל המכון לבקרה ואיכות |
09:15-10:30 | ניתוחי מקרה – רגולציה מוצרית במקביל לסימון מזון | רוברט סגל, מנכ"ל שר יעוץ והדרכה |
10:30-10:40 | הפסקת קפה | |
10:40-11:00 | מבוא לחקיקה בישראל – מבנה רגולציה | ענת דכינגר, ראש צוות רגולציה ישראל, שר יעוץ והדרכה |
11:00-12:00 | ת"י 1145 דרך תובענות ייצוגיות וניתוחי מקרים שפורסמו | ענת דכינגר |
12:00-13:00 | הרצאות במושבים מפוצלים | מומחי שר יעוץ והדרכה: ד"ר דיויד רוזנבלט - מנהל תחום הדרכה, שלי בלמס - מנהלת תחום רגולציה במזון, ליאת קורן - מנהלת פרויקטים, שרון ברנע-ספיבק - ראש צוות רגולציה חו"ל |
13:00-14:00 | ארוחת צהריים | |
14:00-14:45 |
המשך הרצאות במושבים מפוצלים |
|
14:45-15:00 | הפסקה קפה | |
15:00-16:00 | חידושים בחקיקה במדינת ישראל | שלי בלמס, ראש תחום רגולציה, שר יעוץ והדרכה |
16:00-16:15 | סיכום ומשוב |
(ייתכנו שינויים בתכנית)
עלות:
עלות למשתתף 595 ₪ + מע"מ
עלות ללקוחות המכון לבקרה ואיכות 560 ₪ + מע"מ
העלות כוללת כיבוד קל, ארוחת צהריים, אוגדן והשתתפות בהרצאות ובדיונים