צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יום עיון רגולציה במזון

     

    יום העיון מיועד לכלל מקבלי ההחלטות בענף המזון ומתמקד בהעברת ידע עדכני וניתוחי מקרים בתחום הרגולציה בארץ ובעולם

    .

       

     

    יום העיון מיועד לכלל מקבלי ההחלטות בענף המזון ומתמקד בהעברת ידע עדכני וניתוחי מקרים בתחום הרגולציה בארץ ובעולם

    .

       

      תכנית:

     

                         נושא                                                              מרצה                                                                
    08:30-09:00   התכנסות  

    09:00-09:15

      דברי פתיחה ניר הלפרן, מנכ"ל המכון לבקרה ואיכות
    09:15-10:30 ניתוחי מקרה – רגולציה מוצרית במקביל לסימון מזון רוברט סגל, מנכ"ל שר יעוץ והדרכה
    10:30-10:40 הפסקת קפה
    10:40-11:00 מבוא לחקיקה בישראל – מבנה רגולציה ענת דכינגר, ראש צוות רגולציה ישראל, שר יעוץ והדרכה
    11:00-12:00 ת"י 1145 דרך תובענות ייצוגיות וניתוחי מקרים שפורסמו ענת דכינגר
    12:00-13:00 הרצאות במושבים מפוצלים מומחי שר יעוץ והדרכה: ד"ר דיויד רוזנבלט - מנהל תחום הדרכה, שלי בלמס - מנהלת תחום רגולציה במזון, ליאת קורן - מנהלת פרויקטים, שרון ברנע-ספיבק - ראש צוות רגולציה חו"ל
    13:00-14:00 ארוחת צהריים  
    14:00-14:45
    המשך הרצאות במושבים מפוצלים
    14:45-15:00 הפסקה קפה  
    15:00-16:00 חידושים בחקיקה במדינת ישראל שלי בלמס, ראש תחום רגולציה, שר יעוץ והדרכה
    16:00-16:15 סיכום ומשוב  

     

    (ייתכנו שינויים בתכנית)

     

     
    עלות:
     
    עלות למשתתף 595 ₪ + מע"מ
    עלות ללקוחות המכון לבקרה ואיכות 560 ₪ + מע"מ 

     

    העלות כוללת כיבוד קל, ארוחת צהריים, אוגדן והשתתפות בהרצאות ובדיונים
     
     


    תאריך 25/12/2013 08:30 16:30
    מיקום מלון השרון, הרצליה
    מארגן האירוע המכון לבקרה ואיכות
    עבור לתוכן העמוד