וובינר השפעות שינויי האקלים על בטיחות המזון - מאי 2024
להרשמה לחץ כאן
רקע:
שר ייעוץ והדרכה, מקבוצת Mérieux NutriSciences, מתרגשים להזמין את ציבור מקבלי ההחלטות בענף המזון לוובינר שיציג את התיקון החדש ובעיקר מצבים בהם בטיחות מזון עלולה להיות מושפעת משינויי אקלים.
בחודש
פברואר 2024, בעקבות הצהרת לונדון של ISO בנושא שינוי אקלים, הוכנס
תיקון ליותר משלושים תקני ניהול של ISO כולל ISO 9001 ו-ISO 22000. בנוסף למחויבות של כל ארגון להתנהל באופן
מקיים, תוך התחייבות לאפחת השפעות סביבתיות שיכולות לתרום לבעיית שינוי האקלים,
מצופה מאתנו גם להכיר את האיומים על בטיחות המזון המתפתחים משינויים אלה ולהתאים
את מערכת ניהול בטיחות המזון בהתאם.
מנחה:
הוובינר יועבר על ידי ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל ההדרכה, מרצה ועורך מבדקים בכיר, לשעבר ראש תחום מזון באגף איכות והסמכה במכון התקנים הישראלי.
עלויות ומידע נוסף:
- עלות הוובינר 250 ש"ח + מע"מ.
- תכני הוובינר, השעות ו/או המרצים עשויים להשתנות.
- קיום הוובינר מותנה במספר נרשמים מינימאלי.
להרשמה לחץ כאן