השתלמות מבקרי איכות – התמחות בתברואה - ספטמבר 2024
להרשמו לחצו כאן!
רקע:
מבקר/ת איכות בתעשיית המזון? השתלמות זו היא
בשבילך!
למבקרי איכות בענף המזון יש תפקיד מכריע במערכת איכות ובטיחות המזון, ומצופה מהם להיות ברמת המקצועיות והמומחיות הגבוהות ביותר. בהשתלמות זו נעניק למבקרים/ות ידע וכלים מעשיים וממוקדים בתברואת מזון, סניטציה, וטיפול נכון במזון.
השתלמות היא הראשונה מסדרת השתלמויות ולימודי המשך לקהל מבקרי האיכות.
קהל היעד:
מבקרי איכות, נאמני תברואה ומובילים
נוספים במפעלי מזון וארגוני הסעדה.
בתוכנית:
• יסודות
ההיגיינה
• כללי
טיפול במזון
• תברואה
מבנה וסביבה
• מקורות
לזיהום מזון
• תקשורת
והגורם האנושי
מנחה
ההדרכה תועבר ע"י גיל סמולניק מהלת
פרויקטים בחטיבת איכות ובטיחות מזון בחברת שר יעוץ והדרכה
למסיימים תינתן תעודת השתתפות
עלויות ומידע נוסף:
-
ההשתלמות תתקיים במרכז הארץ (מיקום מדויק יימסר בהמשך). בתאריך 22/09/2024 | 09:00-16:00
-
עלות של 1,000 ₪ + מע"מ (העלות כוללת כיבוד קל וארוחת צהרים)
-
פתיחת ההשתלמות מותנית במספר נרשמים מינימאלי
-
מספר המשתתפים מוגבל
-
תכני ההשתלמות ו/או המרצים עשויים להשתנות