יום עיון אלרגנים במזון - דצמבר 2023
רקע:
תכני הוובינר:
- תופעת האלרגיה למזון בארץ ובעולם (התייחסות לאלרגנים שונים)
- צליאק (אי סבילות לגלוטן)
- רגולציה בארץ ובעולם
- שיטות בדיקה
- עמותות ודעת קהל
- case study
מנחים:
יום העיון יועבר על ידי ד"ר דיויד רוזנבלט מנהל תחום ההדרכה, מירית זמירי הדר מנהלת תחום רגולציה בינלאומית בחברת שר יעוץ והדרכה וד”ר יעל אונגר מנהלת מעבדה כימית במילודע.
עלויות ומידע נוסף:
- עלות יום העיון 1,200 ש"ח + מע"מ.
- הנחה בגובה 5% ללקוחות שר וחברי התאחדות התעשיינים.
- הטבה לחברי איגוד המזון והקרן ההדדית - הכשרה מוכרת לסבסוד ע”י הקרן ההדדית של המעסיקים בהיקף של עד 50% מעלות ההדרכה.
- תכני יום העיון ו/או המרצים עשויים להשתנות.
- קיום יום העיון מותנה במספר נרשמים מינימאלי.