צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון

    משך הקורס: יומיים 19/2 ו- 21/2
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.

     

    חברת שר יעוץ והדרכה פיתחה קורס יעודי למבקרי איכות בענף המזון בו יסקרו נושאי האיכות הרלוונטיים לענף, בד בבד עם עקרונות בטיחות המוצר.

    בקורס ילמדו המשתלמים מהו מעגל השיפור המתמיד וכיצד בא לידי ביטוי בתקן ISO 9001, עקרונות דיגום ושקילה כפי שנדרש בתקן, עקרונות ה-HACCP וה-GMP, סדנאות למתן משוב אפקטיבי לעובדים ועוד.... הקורס ילווה בתרגילים ובסדנאות אינטראקטיביים ויחייב עמידה במבחן סופי.

     

    בתכנית:

    • מושגי יסוד בניהול איכות
    • עקרונות ה GMP (תנאי ייצור נאותים) לפי דרישות ISO/TS 22002-1
    • הבנת הקשר בין בקרת איכות, הבטחת איכות ותקן ISO 9001
    • כללי דיגום תקינים, תקן ישראלי 1059 לקביעת סבולת משקל וסבולת נפח
    • סדנא לתקשורת עם עובדי מחלקות הייצור והאחזקה
    • גורמי סיכון בבטיחות מזון - דגש על חיידקים פתוגנים
    • עקרונות ה HACCP ומושגי יסוד כדוגמת: ניטור, אמצעי בקרה, אימות
    • ועוד....

    עלות למשתתף: 1,500 ש"ח

    לארגונים השולחים יותר ממשתלם אחד תינתן הנחה


    תאריך 19/02/2018 - 21/02/2018
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    עבור לתוכן העמוד