צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יום עיון: חוק זה חוק - רגולציה של תוספי מזון

     

    צבעי מאכל טבעיים או לא? חומר משמר או מרענן? מה זו "תווית נקייה"? איך נולד תוסף מזון חדש? איך מתייחסים לתוסף שאין לו מספר E?

     

    מבולבלים? אנחנו לא!

     

     

    אף אחד מאתנו אינו מעוניין לעבור על החוק... אבל...

    האם אנו בטוחים שאנו מכירים אותו?
    האם אנו יודעים לנצל את האפשרויות בו?
    האם אנחנו יכולים להשפיע על התהוותו?
    יום עיון ייחודי זה הוא חלק מסדרת ימי עיון שאנו מקיימים במטרה לאפשר הצצה על מגמות חקיקה עתידיות, להכיר טוב יותר את מערך הדינים החלים על תוספי מזון, לפגוש את השחקנים המשפיעים בתחום ולשאול אותם שאלות כדי שנדע מתי וכיצד ניתן להשפיע על הרגולציה בענף.

     

    על סדר היום:

    • ד"ר אילנה דריאל, דיאטנית קלינית: סקירת מאמרים - סקירת השפעות תזונתיות והשפעות אחרות לצריכת תוספי מזון
    • שלי בלמס, ראש תחום רגולציה במזון בחברת שר ייעוץ והדרכה: סקירת התקנה הישראלית
    • פרופ' נסים גרתי, מכון קזאלי לכימיה יישומית, האוניברסיטה העברית: חלבונים, נויטריינטים וביו-פולימרים חדשים -  ה- "ויה-דלרוסה" לאישורם כתוספי מזון 
    • שי חן, ממונה על תוספי מזון, שרות המזון, משרד הבריאות: חומרים ללא מספר E בעלי פונקציה טכנולוגית
    • ד"ר דיויד רוזנבלט, ראש תחום הדרכה בחברת שר ייעוץ והדרכה: מוצרי Clean Label - האתגרים העומדים בפני תעשית המזון
    • פגוש את המומחים  

    מרכז יום העיון
     
    רוברט סגל, מנכ"ל חברת שר ייעוץ והדרכה, לשעבר ראש תחום מזון במכון לבקרה ואיכות
     
     
    עלות
     
    עלות למשתתף 650 ₪ + מע"מ
    תינתן הנחה של 10% לארגון השולח יותר ממשתתף אחד
    העלות כוללת כיבוד קל, ארוחת צהריים, אוגדן והשתתפות בהרצאות ובדיונים
     
     


    תאריך 5/04/2011
    מיקום מלון השרון, הרצליה
    עבור לתוכן העמוד