רקע:
חברת שר ייעוץ והדרכה מזמינה אותך לוובינר בנושא אלרגנים במזון- חידושים, מידע מעשי, כלים להתמודדות.
עבור מרבית הצרכנים, נוכחות לא מוצהרת של רכיב זה או אחר במזון היא עניין של מה בכך, ולעיתים אף הפתעה נעימה. אבל עבור מיעוטם, מדובר בעניין של חיים או מוות.
הנתונים מראים כי מחלת הרגשת (אלרגיה) למזון נעשית יותר ויותר נפוצה והיעלמותה לא נראית באופק. על ענף המזון, החל מהגידול החקלאי ועד למסעדן או הקמעונאי, להתמודד עם מורכבות התופעה על כל היבטיה.
וובינר זה יציג את הידע העדכני בתחום כמו גם זוויות ראיה צרכניות ותדמיתיות.
תכני הוובינר:
- תופעת האלרגיה למזון בארץ ובעולם (התייחסות
לאלרגנים שונים)
- צליאק (אי סבילות לגלוטן)
- רגולציה בארץ ובעולם
- דרישות תקן FSSC22000 בנושא ניהול אלרגנים בהתאם למהדורה 6
- שיטות בדיקה
- עמותות ודעת קהל
- case study
מנחה:
וובינר יועבר על ידי ד"ר דיויד רוזנבלט
עלויות ומידע נוסף:
- עלות הוובינר 300 ש"ח + מע"מ.
- תכני הוובינר ו/או המרצים עשויים להשתנות.
- קיום הוובינר מותנה במספר נרשמים מינימאלי.