צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יום עיון "על תזונה ורגישות"

     

    אחד הנושאים החמים והדינאמיים בעולם בטיחות המזון הוא האלרגיה ורגישות למזון.

    יום עיון זה מיועד לספק לתעשייה מידע עדכני וחדשני בתחום כולל כלים להיערכות לשינויי חקיקה וכלים לשלב את הנושא במחקרי ה- HACCP בארגון.

    יום העיון מיועד למנהלי הבטחת איכות, ראשי צוות בטיחות מזון, טכנולוגים, יועצים, סוקרים ומקבלי החלטות נוספים בענף.

     

    בתכנית:

    • אלרגיות למזון: מימדים ואופי התחלואה בארץ - ד"ר קובי שדה, רופא מומחה לאלרגיה, אימונולוגיה ורפואה פנימית. רופא בכיר ויועץ במחלקת הריאות והאלרגיה בית חולים איכילוב
    • רגישות ללקטוז, צליאק, G6PD - מימדים ואופי התחלואה בארץ - ד"ר אילנה דריאל, דיאטנית קלינית מומחית לאבחון רגישות למזון
    • רגולציה בעולם - שלי בלמס, מנהלת תחום רגולציה, חברת שר ייעוץ והדרכה
    • רגולציה בארץ - חידושים רגולטוריים כולל התייחסות לסימון - נציג משרד הבריאות
    • בדיקות מעבדה: אופן ביצוע, מגבלות ומה צופן העתיד - ד"ר לודמילה גוזב, מנהלת תחום פיטופתולוגיה, בקטוכם
    • ניהול הסיכון באמצעות HACCP - ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום הדרכה, שר ייעוץ והדרכה
    • נקודת המבט של התעשייה - ליאורה שושני, מנהלת רגולציה, מתודולוגיה ובקרה, קבוצת שטראוס
    • נקודת המבט של הצרכנים בסיכון - שולמית רדר, מנכ"לית עמותת י.ה.ל (יעוץ והדרכה לאלרגיה למזון)

    עלות יום העיון 650 ש"ח

    לארגונים השולחים יותר ממשתתף אחד תינתן הנחה.

     


    תאריך 26/01/2011
    מיקום מלון השרון, הרצלייה פיתוח
    עבור לתוכן העמוד