צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    השתלמות מבקרי איכות – התמחות בתברואה

    רקע:

     

    מבקר/ת איכות בתעשיית המזון? השתלמות זו היא בשבילך!

     

    למבקרי איכות בענף המזון יש תפקיד מכריע במערכת איכות ובטיחות המזון, ומצופה מהם להיות ברמת המקצועיות והמומחיות הגבוהות ביותר. בהשתלמות זו נעניק למבקרים/ות ידע וכלים מעשיים וממוקדים בתברואת מזון, סניטציה, וטיפול נכון במזון.

     

    השתלמות היא הראשונה מסדרת השתלמויות ולימודי המשך לקהל מבקרי האיכות.

     

    קהל היעד: מבקרי איכות, נאמני תברואה ומובילים נוספים במפעלי מזון וארגוני הסעדה.

     

    בתוכנית:

     

    •           יסודות ההיגיינה

    •           כללי טיפול במזון

    •           תברואה מבנה וסביבה

    •           מקורות לזיהום מזון

    •           תקשורת והגורם האנושי

     

    ההדרכה תועבר ע"י גיל סמולניק מהלת פרויקטים בחטיבת איכות ובטיחות מזון בחברת שר יעוץ והדרכה

     

    למסיימים תינתן תעודת השתתפות


    עלויות ומידע נוסף:

    • ההשתלמות תתקיים במרכז הארץ (מיקום מדויק יימסר בהמשך). בתאריך 12/02/2023
    • עלות של 1,000 ₪ + מע"מ (העלות כוללת כיבוד קל וארוחת צהרים)
    • פתיחת ההשתלמות מותנית במספר נרשמים מינימאלי
    • מספר המשתתפים מוגבל
    • תכני ההשתלמות ו/או המרצים עשויים להשתנות



    תאריך 12/02/2023 09:00 16:00
    מיקום מרכז הארץ, מיקום מדויק ימסר בהמשך
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד