יום עיון בנושא פתוגנים סביבתיים במזון - ליסטריה וסלמונלה
11/09/22 | 9:00-16:00 | פרונטאלי - מיי קמפוס
יום העיון יתמקד בהיבטים שונים הנוגעים להתמודדות עם פתוגנים סביבתיים
יום העיון יתמקד בהיבטים שונים הנוגעים להתמודדות עם פתוגנים סביבתיים
אחד האתגרים המשמעותיים ביותר העומדים בפני תעשיית המזון וההסעדה הוא האיום מפני החיידקים המסוכנים ליסטריה מונוציטוג'נס וסלמונלה. יצרנו זירת לימוד ייחודית המאפשרת מפגש בין מקבלי ההחלטות בענף המזון וההסעדה לבין מגוון מומחים מובילים בתחומם. יום העיון מקיף את הבעיה מכיוונים שונים ונותן למשתלם מידע מעשי ובעל ערך להתגוננות והתמודדות.
בתכנית:
- ליסטריוזיס וסלמונלוזיס: קליניקה ואפידמיולוגיה
- עקרונות zoning ותוכנית ניטור סביבתית
- תכניות ניקיון אפקטיביות
- דיגום ובדיקות מעבדה
(ייתכנו שיניים בתכנית)
מרכז יום העיון:
ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל הלמידה של שר יעוץ והדרכה, עורך מבדקים בכיר למערכות ניהול, לשעבר ראש תחום מזון באגף איכות והסמכה של מכון התקנים
עלויות ומידע נוסף:
- עלות למשתתף 1,000 ₪ + מע"מ
- תינתן הנחה של 5% לארגונים השולחים יותר ממשתתף אחד
- פתיחת יום העיון מותנית במספר נרשמים מינימאלי, מספר המקומות מוגבל
- העלות כוללת כיבוד קל, ארוחת צהריים והשתתפות בהרצאות ובדיונים