צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    אפריל 2019
    1/04/2019Are you REaDy - עיקרי הסימון התזונתי העדכני (חצי יום עיון)
    התאם לתקנות הגנה על בריאות הציבור (מזון)(סימון תזונתי), התשע"ז- 2017, יצרני ויבואני מזון נדרשים לבחון את הצורך בעדכון סימון האריזות בהתאם להרכב המוצר וערכיו התזונתיים (סוכר, נתרן ושומן רווי). על מנת להיערך לשניוי, חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אתכם לחצי יום עיון בנושא.
    מיקום MY קמפוס
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    מרץ 2019
    12/03/2019קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות סביבה ובטיחות עובדים
    משך הקורס: 3 ימים - 12, 13, 14 במרץ 2019
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס מוכר על ידי האגף לפיקוח על העבודה, משרד הכלכלה, ויעניק לממוני בטיחות שלושה ימי כשירות.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    פברואר 2019
    27/02/2019קורס סניטציה בענף המזון
    משך הקורס: יומיים
    כיצד ישפיע סוג המוצר על הרכב חומרי הניקוי? איך משפיעים חומרי הניקוי השונים על אורך חיי הציוד? כיצד נקבע הרכב חומרי הניקוי לאפקטיביות מקסימלית? האם אנחנו בטוחים שתהליכי הניקיון שלנו באמת אפקטיביים?
    מיקום My Campus, בני ברק
    26/02/2019יום עיון עדכון מהדורה ISO 22000
    ארגונים המוסמכים לת"י ISO 22000 מתבקשים לעבור הסמכה למהדורה 2018 תוך 3 שנים מפרסום המהדורה המעודכנת. אין סיבה לפאניקה, אבל בהחלט יש צורך להתארגן, ויפה שעה אחת קודם.
    מיקום כפר המכביה
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    ינואר 2019
    22/01/2019וובינר Managing Behavior by Maintaining a Food Safety Culture
    Dr. David Rosenblatt, Training Specialist, Sher Consulting and Training
    Facilitator: Simon Timperley, Administrator, IFSQN
    מיקום וובינר
    9/01/2019קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים 9/1 ו- 16/1
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    דצמבר 2018
    27/12/2018יום עיון אלרגיות במזון
    עבור מרבית הצרכנים, נוכחות לא מוצהרת של רכיב זה או אחר במזון הוא עניין של מה בכך, או אפילו הפתעה נעימה. אבל עבור מיעוטם, מדובר בעניין של חיים או מוות.
    חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אתכם לקחת חלק ביום עיון בנושא אלרגיות במזון. ביום עיון זה, נתעדכן במגוון נקודות מבט, שיטות בדיקה, שיטות ניקיון רגולציה וכו'
    מיקום מלון כפר המכביה
    16/12/2018הסתכל בקנקן - קורס יסודות האריזה
    אומרים אל תסתכל בקנקן, אבל כשמדובר בעולם האריזות, לעתים העטיפה חשובה לא פחות מהתוכן. חברת שר יעוץ והדרכה בשיתוף עם Stage Packaging מזמינה אתכם להשתתף בקורס יסודות האריזה.
    מטרת הקורס הינה להקנות כלים מקצועיים למעורבים בתהליך קבלת ההחלטות בתכנון והפקת האריזות.
    7/12/2018וובינר - חידושים בתקן ISO 22000
    The international standard for food safety management systems, ISO 22000, was first published in 2005. The standard revolutionized the way we manage food safety and has become one of the most influential standards throughout the industry.
    נובמבר 2018
    18/11/2018קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 18/11 ,19/11 ,22/11
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק, רחובות
    עבור לתוכן העמוד