יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון
תאריך | האירוע | מידע נוסף |
---|---|---|
יוני 2022 | ||
29/06/2022 | וובינר בנושא ת"י 1059 - סיבולת תכולה (משקל ונפח) | 29/06/22 | 09:00-10:00 | ZOOM ת"י 1059 מגדיר את הסטיות המותרות בין התכולה המסומנת על גבי האריזה לזו שקיימת בפועל מיקום ZOOM מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה |
![]() | ![]() | ![]() |
12/06/2022 | תחקיר אירוע - סדנת הפקת לקחים מקוונת | 12/06/22 | 8:30-12:30 | ZOOM אומנם לא בוכים על חלב שנשפך, אבל זה לא אומר שלא צריך לנסות למנוע את האירוע הבא. סדנה זו מספקת כלים פרקטיים להפקת לקחים בעקבות תקריות/אירועים על מנת למנוע הישנות וללמוד להמשך. מיקום מקוון (פלטפורמת זום) מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה |
![]() | ![]() | ![]() |
מאי 2022 | ||
25/05/2022 | וובינר מזהמים במזון - עדכון חוק ההסדרים | 25/05/22 | 11:00-09:00 | ZOOM אנו מזמינים אתכם, יצרני ויבואני מזון, אנשי רגולציה, אקדמיה, טכנולוגי פיתוח ושאר העוסקים במזון, לוובינר בנושא עדכון רגולציית מזהמים בישראל. מיקום ZOOM מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה |
![]() | ![]() | ![]() |
אפריל 2022 | ||
3/04/2022 | יום עיון ניטור זיהום בסביבת העבודה | על חלוקה של מפעלי מזון ומטבחים מוסדיים לאזורים (Zoning), ניטור ניקיון בשיטות מהירות ועקרונות דיגום מיקרוביאלי. יום עיון | 3.4 | 9:00-15:00 מיקום מיי קמפוס - בני ברק |
![]() | ![]() | ![]() |
מרץ 2022 | ||
23/03/2022 | יום עיון מקוון בנושא צמצום חשיפה משפטית ע"י הערכת עמידה בדרישות חוק בבטיחות (מבדקי אכיפה) | 23.3.2022 | ZOOM | 9:00-13:00 שר יעוץ והדרכה ועו"ד איל פלטק מזמינים אתכם ליום העיון שמטרתו לאפשר למנהלים בארגון ולממוני בטיחות להבין טוב יותר את אחריותם המשפטית לבטיחות ולתת כלים לצמצום החשיפה המשפטית, ע"י יישום תכנית אכיפה בארגון. יום העיון מקוון, ללא תשלום, אך מצריך הרשמה מראש. מיקום יום עיון מקוון, פלטפורמת ZOOM |
![]() | ![]() | ![]() |
6/03/2022 | קורס מקוון לעורכי מבדקים פנימיים לאיכות ובטיחות מזון | משך הקורס- 3 מפגשים מקוונים :6,8,10/3/2022 ZOOM | 9:00-17:00 הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה מיקום ZOOM |
![]() | ![]() | ![]() |
פברואר 2022 | ||
10/02/2022 | יום עיון מקוון להיכרות עם דרישות התקן - ISO 50001 מערכת לניהול אנרגיה | 10.02.22 | 9:00-15:00 השתלמות זו מעניקה למשתתפים היכרות עם הדרישות של ת"י ISO 50001. תקן זה מומלץ ליישום בכלל הארגונים ומהווה כלי אפקטיבי להתייעלות אנרגטית וחיסכון במשאבים. יתר על כן, משנת 2021, המשרד להגנ"ס החל לדרוש מארגונים בעלי היתר פליטה ובעלי צריכת אנרגיה שנתית של 1,250 TOE ומעלה, לעמוד בדרישות ת"י ISO 50001 עבור ארגונים אלה, דרישה זו הינה במעמד של דרישת חוק. מיקום מקוון (ZOOM) מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה |
![]() | ![]() | ![]() |
9/02/2022 | קורס איכות ובטיחות מזון למנהלים בייצור | 09/02/2022 | 09:00-17:00 | ZOOM המנהל בייצור אחראי ליישום המתודולוגיה לאיכות ובטיחות המוצר במפעל. במידה והמנהלים בכל הדרגים מחוברים לתקנים ולדרישות הנובעות מהם, בטיחות המוצר תובטח מיקום ZOOM |
![]() | ![]() | ![]() |
6/02/2022 | וובינר תרבות בטיחות מזון - Food Safety Culture | "גם אם יש לך החוקים והכללים הטובים ביותר בעולם, אם אנשים לא מצייתים להם, הם חסרי משמעות" (פרנק יאניס, אחראי על מדיניות בטיחות המזון ב-FDA) בוובינר זה נשוחח על מגמה העכשיוית לשלב נושאי תרבות ארגונית במערכת ניהול בטיחות המזון. 06/02/22 | 08:30-12:30 | ZOOM מיקום ZOOM |
![]() | ![]() | ![]() |
ינואר 2022 | ||
9/01/2022 | קורס מקוון PCQI לפי דרישות ה-FDA | על פי חוק המזון האמריקאי, כל ארגון המייצר מזון עבור ארה"ב חייב למנות אדם שירכז את תכנית בטיחות המזון של המפעל. אדם זה הוא ה-PCQI. בלעדי בישראל בשפה העברית קורס הסמכה ל-PCQI. מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה |
![]() | ![]() | ![]() |