צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    יולי 2018
    19/07/2018קורס עקרונות סימון מזון ישראל מחזור 2 - סימן שאתה זהיר
    המידע המופיע על גבי אריזות המזון הינו מידע מחייב והוא מהווה את תעודת הזהות של המוצר. ליקויי בסימון המזון עלול להטעות את הצרכנים ולהוות קרקע פוריה לתביעות יצוגיות ופגיעה בשמו של המותג. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל, כמו גם לאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    יוני 2018
    5/06/2018היכרות עם דרישות התקן ISO 45001 – מערכת לניהול בריאות ובטיחות תעסוקתית
    השתלמות זו מעניקה למשתתפים היכרות עם הדרישות החדשות הנובעות מפרסום תקן ISO 45001, המחליף את ת"י OHSAS 18001. המעבר לתקן החדש ייערך עד מרץ 2021.
    יום העיון מוכר על ידי משרד העבודה והרווחה והשירותים החברתיים כהשתלמות עבור הממוניים על הבטיחות. ותזכה אותם ביום כשירות אחד.
    מיקום כפר המכביה
    מאי 2018
    28/05/2018קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות סביבה ובטיחות עובדים
    משך הקורס: 3 ימים - 28, 29 ו- 31 במאי
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס מוכר על ידי האגף לפיקוח על העבודה, משרד הכלכלה, ויעניק לממוני בטיחות שלושה ימי כשירות.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    24/05/2018קורס עקרונות סימון מזון ישראל - סימן שאתה זהיר
    המידע המופיע על גבי אריזות המזון הינו מידע מחייב והוא מהווה את תעודת הזהות של המוצר. ליקויי בסימון המזון עלול להטעות את הצרכנים ולהוות קרקע פוריה לתביעות יצוגיות ופגיעה בשמו של המותג. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל, כמו גם לאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    1/05/2018יום עיון סלמונלה במזון
    אחד האתגרים המשמעותיים ביותר העומדים בפני תעשיית המזון וההסעדה הוא האיום מפני החיידק המסוכן סלמונלה.
    ביום עיון ייחודי זה, יצרנו זירת לימוד ייחודית המאפשרת מפגש בין מקבלי ההחלטות בענף המזון וההסעדה לבין מגוון מומחים מובילים בתחומם. יום העיון מקיף את הבעיה מכיוונים שונים ונותן למשתלם מידע מעשי ובעל ערך להתגוננות.
    מיקום מלון כפר המכביה
    מרץ 2018
    18/03/2018קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 18/3 ,21/3 ,22/3
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    פברואר 2018
    21/02/2018קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים 21/2 ו- 28/2
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    14/02/2018השתלמות - היכרות עם דרישות התקן ISO 9001 - עדכון מהדורה למהדורה 2015
    08:30 עד 16:30
    מיקום כפר המכביה
    ינואר 2018
    9/01/2018קורס סניטציה בענף המזון
    משך הקורס: יומיים- 9 ו-14 בינואר
    כיצד ישפיע סוג המוצר על הרכב חומרי הניקוי? איך משפיעים חומרי הניקוי השונים על אורך חיי הציוד? כיצד נקבע הרכב חומרי הניקוי לאפקטיביות מקסימלית? האם אנחנו בטוחים שתהליכי הניקיון שלנו באמת אפקטיביים?
    מיקום מרכז ויץ, הפקולטה לחקלאות, רחובות
    נובמבר 2017
    19/11/2017קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 19/11/17 ,20/11/17 ,22/11/17
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    עבור לתוכן העמוד