צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    ינואר 2019
    22/01/2019וובינר Managing Behavior by Maintaining a Food Safety Culture
    Dr. David Rosenblatt, Training Specialist, Sher Consulting and Training
    Facilitator: Simon Timperley, Administrator, IFSQN
    מיקום וובינר
    9/01/2019קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים 9/1 ו- 16/1
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    דצמבר 2018
    27/12/2018יום עיון אלרגיות במזון
    עבור מרבית הצרכנים, נוכחות לא מוצהרת של רכיב זה או אחר במזון הוא עניין של מה בכך, או אפילו הפתעה נעימה. אבל עבור מיעוטם, מדובר בעניין של חיים או מוות.
    חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אתכם לקחת חלק ביום עיון בנושא אלרגיות במזון. ביום עיון זה, נתעדכן במגוון נקודות מבט, שיטות בדיקה, שיטות ניקיון רגולציה וכו'
    מיקום מלון כפר המכביה
    16/12/2018הסתכל בקנקן - קורס יסודות האריזה
    אומרים אל תסתכל בקנקן, אבל כשמדובר בעולם האריזות, לעתים העטיפה חשובה לא פחות מהתוכן. חברת שר יעוץ והדרכה בשיתוף עם Stage Packaging מזמינה אתכם להשתתף בקורס יסודות האריזה.
    מטרת הקורס הינה להקנות כלים מקצועיים למעורבים בתהליך קבלת ההחלטות בתכנון והפקת האריזות.
    7/12/2018וובינר - חידושים בתקן ISO 22000
    The international standard for food safety management systems, ISO 22000, was first published in 2005. The standard revolutionized the way we manage food safety and has become one of the most influential standards throughout the industry.
    נובמבר 2018
    18/11/2018קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 18/11 ,19/11 ,22/11
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק, רחובות
    יולי 2018
    19/07/2018קורס עקרונות סימון מזון ישראל מחזור 2 - סימן שאתה זהיר
    המידע המופיע על גבי אריזות המזון הינו מידע מחייב והוא מהווה את תעודת הזהות של המוצר. ליקויי בסימון המזון עלול להטעות את הצרכנים ולהוות קרקע פוריה לתביעות יצוגיות ופגיעה בשמו של המותג. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל, כמו גם לאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    מאי 2018
    24/05/2018קורס עקרונות סימון מזון ישראל - סימן שאתה זהיר
    המידע המופיע על גבי אריזות המזון הינו מידע מחייב והוא מהווה את תעודת הזהות של המוצר. ליקויי בסימון המזון עלול להטעות את הצרכנים ולהוות קרקע פוריה לתביעות יצוגיות ופגיעה בשמו של המותג. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל, כמו גם לאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    1/05/2018יום עיון סלמונלה במזון
    אחד האתגרים המשמעותיים ביותר העומדים בפני תעשיית המזון וההסעדה הוא האיום מפני החיידק המסוכן סלמונלה.
    ביום עיון ייחודי זה, יצרנו זירת לימוד ייחודית המאפשרת מפגש בין מקבלי ההחלטות בענף המזון וההסעדה לבין מגוון מומחים מובילים בתחומם. יום העיון מקיף את הבעיה מכיוונים שונים ונותן למשתלם מידע מעשי ובעל ערך להתגוננות.
    מיקום מלון כפר המכביה
    מרץ 2018
    18/03/2018קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 18/3 ,21/3 ,22/3
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    עבור לתוכן העמוד