יעוץ בנושא כשרות לחברות פוד-טק
רקע:
חברות
פודטק מערערות על האופן המסורתי שבו מזון נצרך ברחבי העולם. המוצרים החדשים
שמיוצרים על ידם מעמידים שאלות מורכבות הן בפני גורמים רגולטוריים וכך גם מול
פוסקי ההלכה.
שאלות
הכשרות רלוונטיות לציבור רחב בישראל וברחבי העולם ולעיתים לציבור היצרנים על מנת
לעמוד בחוק הישראלי.
פוסקי
הלכה שונים מחזיקים בגישות הלכתיות שונות בנוגע לחלק מהפרקטיקות הקיימות בתחום
הפודטק לדוגמה מזון מתורבת –האם בשרי/חלבי או פרווה? האם דג מהונדס גנטית שמכיל DNA
ממינים שאינם כשרים יחשב כשר או לא? האם מצוות התלויות בארץ (שמיטה, תרומות
ומעשרות וכו') חלות גידול בתנאי מעבדה או לא?
יעוץ
כשרות כבר בשלב פיתוח המוצרים ובחירת חומרי גלם חשוב כדי למצוא פתרונות יצירתיים
ולהימנע מתהליכים שעלולים לדרוש בהמשך הדרך השקעת זמן ומשאבים מיותרים.
חברת שר יעוץ והדרכה פיתחה שירות המאפשר מענה לאתגר זה.
הרב יעקב (יענקי) הופמן, ראש תחום כשרות בשר יעוץ והדרכה, פעיל בעולם הכשרות ב-20 השנים האחרונות במגוון תפקידים שכוללים השגחת כשרות ופיקוח בישראל ובעולם. בעברו ניהל את השיווק באחד מגופי הכשרות הגדולים בעולם ושימש כסמנכ"ל פיתוח של Star-K, מזרח תיכון, אפריקה ואירופה.
למידע נוסף ניתן לפנות לרעות שרון במייל Sreut@2sher.co.il או בנייד 0525209611
תכולת
השירות:
- איתור והצפת האתגרים הצפויים בדרך לקבלת תעודת הכשרות הרצויה, בשל ייחודיות המוצר.
- המלצות להתאמות נדרשות ומתן פתרונות
- ליווי בתהליך קבלת הכשרות אל מול הרבנות הראשית