צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

קורסים

סוג: סדנת מנהלים
משך: 16 שעות
קהל יעד: צוותי ניהול של ארגונים המעוניינים לשפר את הכלים הניהוליים בתחום האיכות ובטיחות המוצר ולהשיג רמה יותר גבוהה של מחויבות ומעורבות עובדים
תמצית: סדנא בת יומיים הכוללת תרגולים והרצאות שיתנו להנהלה כלים להנהיג את תהליכי השיפור המתמיד בארגון, כולל אסטרטגיות לקידום המעורבות והמחויבות של העובדים
הערה: מתאים לצוותים של 15 מנהלים/ות לכל היותרקרא עוד
סוג: סדנא
משך: 16 שעות
קהל יעד: מנהלים ועובדים העוסקים בהדרכה בארגון
תמצית: עקרונות הלמידה האפקטיבית, שיטות הדרכה, שימוש באביזרי הדרכה. הסדנא מלווה בתרגילים מעשיים הכוללים שימוש בטלוויזיה במעגל סגור ומשוב בזמן אמת
הערה: מוגבל ל- 15 משתתפיםקרא עוד
סוג: קורס
משך: 3 ימים
קהל היעד: מבקרי איכות בתעשיית המזון, אריזות למזון והסעדה
תמצית: הסמכה ייעודית למבקרי איכות בתעשיית המזון. הלימוד כולל כלים מעשיים לביצוע בקרה, ניתוח נתונים, יסודות בטיחות המזון ועוד.קרא עוד
סוג: קורס
משך: 80 שעות
קהל יעד: אנשים המיועדים להוביל את תחום האיכות בארגונים עם ISO 9001 או בארגונים בתהליכי התעדה.
תמצית: תורות ניהול איכות מודרניות, כלים מתקדמים בניהול איכות, סטטיסטיקה, היכרות מעמיקה עם תקן ISO 9001, עריכת מבדקים פנימיים. המסיימים יהיו מוכשרים לשמש כמנהלי ה"א או כמתאמי איכות בארגונים.
הערה: עשרים מפגשים של ארבע שעות.
נדרשת עמידה במבחן גמר והגשת עבודת גמר. המסיימים בהצלחה יקבלו גם תעודת עורך מבדקים פנימייםקרא עוד
סוג: קורס
משך: 40 שעות
קהל יעד: עובדים בדרגות ניהול ביניים המיועדים להוות את נושאי הלפיד בתחום האיכות בארגון
תמצית: היכרות מעמיקה עם ISO 9001 עם דגש על מדידה, ניתוח ושיפור. המסיימים יהיו כשירים להוביל תהליכי איכות בארגון, לסייע בניתוחים סטטיסטיים ולתכנן מהלכי שיפור תהליכים
הערה: חמישה מפגשים של 8 שעות או עשרה מפגשים של ארבע שעות. כולל בחינת גמר.קרא עוד
סוג: סדנת מנהלים
משך: 16 שעות
קהל יעד: צוותי ניהול של ארגונים המעוניינים לשפר את הכלים הניהוליים בתחום האיכות ולהשיג רמה יותר גבוהה של מחויבות ומעורבות עובדים
תמצית: סדנא בת יומיים הכוללת תרגולים והרצאות שיתנו להנהלה כלים להנהיג את תהליכי השיפור המתמיד בארגון, כולל אסטרטגיות לקידום המעורבות והמחויבות של העובדיםקרא עוד
עבור לתוכן העמוד