צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

יעוץ פונקציונאלי בתכנון מפעלים

הגדל

רקע:

 

לתכנון מפעל מזון השפעה גדולה על יכולת היצור שלו בעתיד. מעבר להשפעה הברורה בהיבט התפעולי, יש לקחת בחשבון גם את יכולת המפעל לייצר בתנאים נאותים ובהתאם לאופי המוצר כדי להבטיח שמירה על איכות המזון ועל בטיחותו.

לשר יעוץ והדרכה ניסיון רב בתכנון מפעלי מזון, מפעלי אריזה, מטבחים ובתי אוכל. בהיבט בטיחות המוצר ותזרים נכון של מוצר.

תכולת השירות:

הערה: תכולת השירות מתייחסת למפעלי מזון אך מבוצעת גם עבור מפעלי אריזה, מטבחים ובתי אוכל

  • בחינת תכנית המפעל החדש, בהיבט של הדרישות לתנאי ייצור נאותים במפעל מזון ובהתאם לאופי המוצרים
  • בחינת הצטלבות פוטנציאלית בתהליך ומתן יעוץ לפתרונות אפשריים
  • יעוץ פונקציונאלי לתכנית המפעל בנושאים הבאים:
    • הגדרת האזורים הנדרשים לתהליך הייצור והאחסון במפעל החדש
    • הגדרת תזרים נכון לתהליך, משלב חומרי הגלם, דרך תהליך הייצור ועד האחסון של המוצרים המוגמרים
    • מתקני עובדים וזרימת כוח אדם במבנה - חדרי הלבשה, מבואות סניטציה, פינת עישון, חדר אוכל
    • תזרים פסולת
    • צרכי אוורור
    • מבואות סניטציה
    • ייעוד חדרים / אזורים 
עבור לתוכן העמוד