צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    מבקרי איכות בתעשיית המזון

    סוג: קורס
    משך: 3 ימים
    קהל היעד: מבקרי איכות בתעשיית המזון, אריזות למזון והסעדה
    תמצית: הסמכה ייעודית למבקרי איכות בתעשיית המזון. הלימוד כולל כלים מעשיים לביצוע בקרה, ניתוח נתונים, יסודות בטיחות המזון ועוד.

    קורס יעודי למבקרי איכות בענף המזון בו יסקרו נושאי האיכות הרלוונטיים לענף, בד בבד עם עקרונות בטיחות המוצר.

    בקורס לומדים המשתלמים מהו מעגל השיפור המתמיד וכיצד בא לידי ביטוי בתקן ISO 9001, עקרונות דיגום ושקילה כפי שנדרש בתקן, עקרונות ה-HACCP וה-GMP, סדנאות למתן משוב אפקטיבי לעובדים ועוד.... הקורס מלווה בתרגילים ובסדנאות אינטראקטיביים ומחייב עמידה במבחן סופי.

     

    תכנים

    • מושגי יסוד בניהול איכות
    • עקרונות ה- GMP (תנאי ייצור נאותים) לפי דרישות הקודקס
    • הבנת הקשר בין בקרת איכות, הבטחת איכות ותקן ISO 9001
    • כללי דיגום תקינים, תקן ישראלי 1059 לקביעת סבולת משקל וסבולת נפח
    • סדנא לתקשורת עם עובדי מחלקות הייצור והאחזקה
    • מרכיבי בקרת התהליך SPC ליישום בתהליכי הייצור בארגון
    • עקרונות ביקורת האיכות ברכש וביקורת איכות לפני שחרור ויישומם בפועל
    • גורמי סיכון בבטיחות מזון - דגש על חיידקים פתוגנים
    • עקרונות ה-HACCP ומושגי היסוד כדוגמת: ניטור, אמצעי בקרה, אימות
    • ועוד....
    עבור לתוכן העמוד