צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    שדרוג לראש צוות בטיחות מזון

    סוג: קורס
    משך: 16 שעות
    קהל יעד: מחזיקי תעודת "ראש צוות HACCP" או הסמכה דומה המעוניינים לפעול במסגרת תקן ISO 22000
    תמצית: היכרות מעמיקה עם התקן, הקמת תכנית PRPs, הכנת נהלים. המסיימים יוכלו להוביל את ההטמעה של התקן בארגון ולשמש "ראש צוות בטיחות מזון"
    הערה: מוגבל ל- 30 משתתפים. נדרשת עמידה בבחינה
    עבור לתוכן העמוד